Kultura sjećanja: Otvoren Muzej Sarajeva pod opsadom - stotine raznih priča i predmeta

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirsad

Ovo nema nikakve veze sa muzejima, sljem iz 2 svjetskog rata, prazni kanisteri, pisaca masina, vrata od tramvaja, ovdje je Jasmin Meskovic kome se sudi za falsifikovanje karti za njegov privatni Muzej Genocida, ovo je uvreda za sve Sarajlije

Gh

Bosnje jos uvijek nista nisu naucile, jer se i dalje bave posljedicama a ne uzrocima. I tada ste kao i danas, pokusali da ukinete konstitutivnost naroda, jer ste mimo ustava odrzali nezakoniti referendum za koji niste imali konsenzus tj. pristanak srpskog naroda, pa ste krenuli istim onim putem rata i krvoprolica, kojim su krenule i slovenija i hrvatska prije vas. Izgleda da cete opet krenuti tim putem, jer i dalje negirate da je bih tronacionalna, a ne jednonacionalna drzava, kako bi samo vi zeljeli. Ovo treba da vam bude nauk sta se desava kada svjesno i namjerno prekrsite ustav bih, u koju se toliko kunete.

/ Najnovije