Kultura na ulice 2023!: Koncert "Viva La Musica" i komedija "Cosa Nostra" u Hadžićima i Vogošći

0
Radisarajevo.ba
Kultura na ulice 2023!: Koncert "Viva La Musica" i komedija "Cosa Nostra" u Hadžićima i Vogošći
Foto: Radiosarajevo / Kultura na ulice 2023!

U sklopu specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo "Kultura na ulice 2023!" koji se održava pod pokroviteljstvom Vlade Kantona Sarajevo, te u partnerstvu s Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo, u ponedjeljak, 28. augusta, sa početkom u 19. sati, u Parku Meram Konya (centralni park) u Hadžićima bit će upriličen koncert "Viva La Musica" u izvedbi Aide Čorbadžić i Melise Hajrulahović, uz klavirsku pratnju Mirona Konjevića.

U utorak, 29. augusta, sa početkom u 20. sati, u Kulturno-sportskom centru Vogošća bit će izvedena komedija "Cosa Nostra".

"Cosa Nostra" je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem.

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije.

Minka Muftić i Belma Salkunić
FOTO: NPS: Minka Muftić i Belma Salkunić

Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice. Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu para.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije