Knjige na sunce!

Radiosarajevo.ba
Knjige na sunce!
Foto: Radiosarajevo.ba / Trg Djece Sarajeva

Izdavači u Bosni i Hercegovini i regionu se na različite načine snalaze i prilagođavaju okolnostima u zemlji i svijetu uslijed pandemije COVID-19.

Osim povećanog angažmana na društvenim mrežama, izdavači su svoja izdanja ponudili i na ovogodišnjem Regionalnom festivalu knjige koji se od 8. do 18. augusta održava na Trgu djece Sarajeva u Sarajevu.

Riječ je projektu kojeg organizira Izdavačka kuća Connectum iz Sarajeva.

Kako je portal Radiosarajevo.ba već pisao, u okviru ovog festivala je u srijedu, 12. augusta, akademik Abdulah Sidran je potpisivao svoje novo djelo "A Nurija veli".

Kako nam kažu u Izdvačkoj kući "University Press – izdanja Magistrat", ovo je dobra prilika da se javnosti predstave nova izdanja budući da zbog pandemije to do sada nisu uspjeli učiniti. U projektu učestvuju pod motom "Knjige na sunce!".

"Pored naših novih i ranijih izdanja, na sunce izlaze i knjige naših kolega iz regiona.

Za sve knjige koje vas čekaju na sunčanoj strani obzbjeđeni su ozbiljni popusti", naveli su iz izdavačke kuće "University Press – izdanja Magistrat".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije