Sarajevo / Repertoar Kamernog teatra 55 za april: Sporedni čovjek, Schindlerov lift...

08. 04. 2021. u 17:43:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 8

Kamerni teatar 55 u Sarajevu objavio je repertoar predstava za april, među kojima su Sporedni čovjek, Mirna Bosna, Schindlerov lift i Sjećaš li se Dolly Bell.

Tako će ljubitelji pozorišne umjetnosti imati razloga za slavlje, Nakon što su sarajevska pozorišta nakratko pauzirala s radom zbog loše epidemiološke  situacije u našoj zemlji, Kamerni teatar ponovo otvara svoja vrata za publiku.

Već 13. i 14. aprila u dva termina publika ima priliku uživati u predstavi Sporedni čovjek u režiji Christophera Peditta. Predstava Mirna Bosna u režiji Saše Peševskog na repertoaru je 16. i 17. aprila.

Slijede tri dana posvećena Schindlerovom liftu u režiji Kokana Mladenovića, predstava će biti odigrana 22., 23. i 24. aprila.

April će zaključiti još jedna predstava u Mladenovićevoj režiji, a to je sjajna Sjećaš li se Dolly Bell. Ovaj pozorišni komad bit će odigran 27. i 28. aprila.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA