Izuzetno uspješna saradnja Raiffeisen banke i SFF-a

Promotivni tekst
Izuzetno uspješna saradnja Raiffeisen banke i SFF-a
Foto: Promo / Karlheinz Dobnigg: Zanimljivi sadržaji u Raiffeisen paviljona na Festivalskom trgu

Izuzetno uspješna saradnja Raiffeisen banke i SFF-a traje više od 20 godina.

„Posebno mi je zadovoljstvo što smo partner Sarajevo Film Festivala već više od dvije decenije, te što je naša saradnja prerasla u pravo prijateljstvo. U ovom periodu paralelno smo rasli i razvili se u vodeće brendove na bh. tržištu. Prateći trendove digitalizacije raduje nas što smo prva Banka na ovom tržištu koja je klijentima ponudila plaćanje mobitelom – sigurnu uslugu m-plati koja omogućava vršenje transakcija bez keša, kartice i interneta. Da bi plaćanje bilo obavljeno potrebno je samo da klijent svoj pametni telefon prinese u neposrednu blizinu beskontaktnog POS uređaja“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da je Banka pripremila zanimljive sadržaje za sve posjetioce Raiffeisen paviljona na Festivalskom trgu.

U Raiffeisen paviljonu, koji će se za vrijeme trajanja SFF-a nalaziti na trgu ispred Narodnog pozorišta, klijenti će se moći praktično isprobati novu uslugu m-plati, te se na taj način detaljnije upoznati s istom. Za sve klijente koji se na ovoj lokaciji, u periodu od 11. do 16. augusta, registruju za uslugu m-plati Banka je pripremila prigodan poklon.

„Iz godine u godinu nastojimo da tokom Festivala našim klijentima pružimo i vrijednost više. Kao i ranije svim imaocima Raiffeisen kartica koji svoje SFF ulaznice kupe online Banka će izvršiti povrat u iznosu od 30% od vrijednosti kupljenih ulaznica“, dodao je Dobnigg.

Ova pogodnost koja klijentima omogućava da uz uživanje u filmskim projekcijama ostvare i uštede, vrijedi za korisnike kartica u izdanju Raiffeisen banke koji u periodu od 30.07. do 17.08. svoje ulaznice kupe online putem Raiffeisen e-pay servisa, a povrat će biti izvršen na račun korisnika kartice tokom septembra. Dodatno, u nastojanju da klijentima olakša pristup svojim uslugama, Banka je produžila radno vrijeme svojih poslovnica u ulicama Branilaca Sarajeva, Štrosmajerova i Titova, te će iste za vrijeme trajanja Festivala raditi do 20 sati.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije