Izložba o genocidu u Srebrenici u UN-u, Suljagić: 'Prije pet godina nismo imali krova nad glavom'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xxx

Naravno kada ste svu silnu pomoc pokrali

Pehlivan

Ne znam samo što okolišaš, Suljagiću? Reci slobodno, da kriminalna organizacija SDA, nije pomogla ni na koji način MC. Dolaskom Trojke, mnoge stvari su se promijenile na bolje, u pogledu finansiranja i svih projekata MC.

Nije bilo krova

Zato je neko nosio kišobran po onom zvizdanu. Sad ga zovu Ambrela ali iz više razloga.

Jas23

Moja jadna sda, pa niste bili u stanju, desetljecima rijesiti sigurno finansiranje MC Srebrenica! Bravi Trojka! Tako rade oni koji postuju Srebrenicu! Mali zeleni, sram vas bilo! Za vas je Srebrenica uvijek bila SAMO politicka kategorija! Sram i stid vas bili!

ovaj cigi iskače iz baš svake paštete!

ja se bojim i tetrapak otvorit da neće NJEGOV BABO ISKOČIT iz POGREŠNOG MEZARA, olaham! UKINUTI FINANCIRANJE LEŠO-PROFTERA IZ HRIŠĆANSKIH PARA, nek to plaća el-džihadi reis.

/ Najnovije