Izložba i koncert povodom Dana grada Sarajeva: Mladi pokazali raskošan muzički i likovni talent

0
Radiosarajevo.ba
Izložba i koncert povodom Dana grada Sarajeva: Mladi pokazali raskošan muzički i likovni talent
Foto: Press KS / Izložba i koncert povodom Dana grada Sarajeva

U Domu oružanih snaga Bosne i Hercegovine danas je održan zajednički koncert učenika muzičkih škola iz Kantona Sarajevo pod nazivom “Sarajevo ljubavi moja” i izložba likovnih radova učenika srednjih škola nazvana “Mladi voljenom gradu”, povodom 6. aprila - Dana grada Sarajeva.

Manifestaciju je organizirao JU Institut za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja Kantona Sarajevo, u saradnji s Ministarstvom za odgoj i obrazovanje KS i uz pomoć muzičkih škola.

Svojim prisustvom manifestaciju su uveličali predstavnici Ministarstva za nauku, visoko obrazovanje i mlade KS, Ministarstva za odgoj i obrazovanje KS, Gradske uprave grada Sarajeva, direktori osnovnih i srednjih škola KS, nastavnice i nastavnici, predstavnici Vijeća roditelja i brojni drugi gosti.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

"Ovo je prvi put da se na ovakav način obilježava Dan oslobođenja Sarajevo. Dijelimo ovu sreću sa svima vama i ponosni smo na našu talentiranu mladost koja je za sve prisutne pripremila bogat program - poručili su organizatori svečanosti", saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

U fotogaleriji pogledajte kako je danas bilo u Domu oružanih snaga BiH:

Izložba i koncert povodom Dana grada Sarajeva
Foto: Press KS: Izložba i koncert povodom Dana grada Sarajeva

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije