Gradonačelnica Karić i Christian Schmidt na premijeri filma "Toma"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A Rumeni...nevjerica

Dajte neka novinar primijeti i Rumenog Bećirovića u blizini Schmidta. Rizikujemo hrpu njegovih saopštenja ovih dana zbog ove greške novinara.

Gulliverus

Nema mjera, distance, maski, neodgovorno, bahato, gdje si ti sad mjere i prijetnje Vraniću i smrdljivi Forto, vlasti nesposobna i posljednja, ovo vam je sad mandat i sikter!! Kao i organizatorima SFF-a!!!

Realno

Šmitu su baš našli da preporuče film za gledanje, mnogo je slušao Tomu, pa će mu sve biti jasno. A Benjamina izgleda vrlo neugledno, ma koliko svi ne pričali o tome. Ekvivalent Skaki u pojavi. Nadam se da malo bolji utisak ostavlja lično, jer, valjda, ona bi bar trebalo da razlikuje fašiste i antifašiste.

Hercegovac u Bosni

Turista Schmidt ,Benjamina Karic moja je umjesto Bogica ,Denis koji ce penziju u parlamentu docekati ,aktivan za publiku I glasace ,svi skupa sretni uz visokog predstavnika,to je haman normalno, da samostalna zemlja bude protektorat ,ima visokog predstavnika ,I vecinski narod koji se nada da ce se oni (srbi) umorit od fasizma.Idemo dalje s bajkom o EU I NATO.

Hercegovac u Bosni

Ispravka :Benjamina Karic koja je umjesto Bogica.

Gogo

Karić? Jel' to ona što se samo glupo kezi i ništa ne radi?

Is

Gledam vam ovu gradonacelnicu, ima facu kao osoba sa posebnim potrebama, a ni postupci ni razmisljanje joj se puno ne razlikuju od istih, ali to puno govori ko danas moze biti glavni u vasoj kasabi, sva sretna sto sjedi pored novog okupatorskog zavojevaca. Prije nje je bio skaka, koji je nekoliko puta ponovio da su se bosnje borile protiv antifasizma, a kasnije je to potvrfio i njegov stranacki kolega novalic, cisto da ne bude nikakve zabune. Ona s druge strane, nema namjeru da promjeni fasisticka imena ulica u sarajlabadu, sto ce reci da ste time samo potvrdili tradiciju gajenja fasistickih vrijednosti, a ironicno zelite srbi proglasiti fasistima. Pa ako su srbi bili fasisti, ko su onda bili antifasisti, vi bosnje i hrvati? Hahaha

@Is

Govori neko ko živi i radi(il ne radi) prima socijalu od tih isti okupatora. Za ovu što si napisao hahahahahahaha

/ Najnovije