Festival queer umjetnosti 'Kvirhana' u Zemaljskom muzeju Sarajevo

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duh

Koja bijeda duha. Totalna neoriginalnost.

Doli Bel

Jaooo, pa jeli to moguće.

Safe

Bože sačuvaj...

!

Ima li išta lijepo da dođe sa ovog Zapada!

Mex

Ko vam je diler kako su spucani narkomani ..

ola

Divno. U ovim rjetkim desavanjima osjeti se tracak nade da ova zemlja moze izaci iz mracnjastva srednjeg vijeka i mrznjom zatrovane palanke. Strasno je biti toliko zatucan i fasista pa komentarisati sa mrznjom i zlom ravnopravnost, slobodu ljudi na ljubav i zivot.

komentar

...maloumnice!ne dolazi nista sa Zapada.To se zove sloboda i ravnopravnost svakog ljudskog bica. Bijedna ce biti ova zemlja sa takvim bolesnim fasistickim ljudima. Ptrijarhat je fasizm

queer

Predivan ambijent, predivni ljudi. Queer je sloboda, queer je ljepota. Nadajmo se da ce buduce generacije biti queer i da fasizam vjere i patrijarhata ce izumrijeti zajedno sa ratnim zlocincima. Planeti ne trebaju toksicni muskarci i drustvo u kojem silovanje je teadicija patrijahalne bolesti.

Gost

Zovite to kako hocete i furajte se na ravnopravnost. Pokusavajte nam to prikazati kao normalu ali u sustini, duboko u sebi znate da nesto nije u redu s vama. To je bolest i nemoral koji su uvijek postojali. Kad se rasiri i pocne smatrati normalnim, po hadisu, bolest dolazi. Btw, najvece serijske ubojice su najcesce imali homoseksualne poremecaje.

Pehlivan

@Gost. Haveru, to po hadisu, ti možeš samo u svoja 4 zida, a i tamo je upitno. Ova država kakva god da je, ipak uređena je po ustavu, demokratskim načelima, i konvencijama o ljudskim pravima, koje imaju priroitet u primjeni, čak i nad državnim zakonima. Naravno, imaš pravo da maštaš, o nekom obliku teokratije u kojoj bi živio, ali će to ostati ipak samo u domeni imaginacije ;)

@pehlivan

Jesi naso guznog havera ili je sve jos u domenu imaginacije?

@pehlivan

Vidis upravo to je problem, siri, guraj, primaj u sta hoces kako hoces, samo to drzi iza svoja cet'ri zida. Nas ne zanimaju vase perverzije. Napadni ste, odvratni, kontas.

/ Najnovije