Edo Maajka ispunio očekivanja pred sarajevskom publikom: Nevjerovatna energija na sceni (FOTO+VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Edo Maajka ispunio očekivanja pred sarajevskom publikom: Nevjerovatna energija na sceni (FOTO+VIDEO)
/ FOTO: F. Z., Radiosarajevo.ba

Da je najveći reper na Balkanu, Edo Maajka je još jednom dokazao. Sinoć je pred prepunom salom rasplesane Sloge nastupio nakon dvije godine, a u publici su se mogle vidjeti sve generacije.

Puna dva sata Edo se nije zaustavio, praćen s jednakom energijom koja je dolazila iz publike, kao i od dvojice fantastičnih pratilaca na sceni - sjajnog, omiljenog Frenkiea i pouzdanog i stabilnog DJ SoulaU jednom trenutku, za gramofone i sekvencere DJ Soula stao je i Billain, najbolji bh. producent koji trenutno živi u Londonu. 

Frenkie je kao drugi MC Edi davao podršku svo vrijeme nastupa, otpjevavši i dvije svoje pjesme u kojima su zamijenili uloge.  

Prštale su riječi, nezaustavljiva bujica na koju je publika odgovarala horskim odobravanjem, skakanjem, pjevanjem. Ukratko - svima je bilo dobro, njima na sceni i nama ispred nje. 

Posebna poslastica za sve prisutne bilo je izvođenje Edinih klasika - Prikaze, Bomba, Prži, dok je za kraj i dobru energiju koja će nas pratiti danima nakon koncerta ostavio No Sikiriki

Edo Maajka u razgovoru za Radio Sarajevo: 'Mladi su žrtve današnjeg vremena' 

Edo se definitivno vratio na velika vrata, a njegov koncert otvorio je mladi rap kolektiv Stay Positive. To su ti mladi ljudi koji dolaze na scenu, o kojima je Maajka ranije govorio za naš portal.

Atmosferu s koncerta pogledajte u videu i fotogaleriji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije