Dubioza Kolektiv u reality showu: To sigurno niste očekivali

Radiosarajevo.ba
Dubioza Kolektiv u reality showu: To sigurno niste očekivali
Iako je publika navikla da ih najpopularniji bend u regiji često iznenađuje, ono što su ovaj put napravili, mnogi sigurno nisu očekivali!

"Ovaj muzički spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije, te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko", upozoravaju iz benda na samom početku spota.

Momci iz Dubioza Kolektiva sviraju na sceni popularnog talent showa, a dok publika u transu vrišti, žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i stišću gumbiće za eliminaciju.

"Rijaliti" je naziv novog singla i spota benda Dubioza Kolektiv, u kojem se bend primio teme koja opčinjuje narode cijele regije. Nakon "Himna generacije" te "Treba mi zraka", ovo je treći singl s njihovog novog albuma "Pjesmice za djecu i odrasle".

Za video spot pjesme "Rijaliti" zaslužan je Toni Huml, reditelj koji je napravio animiriani spot i za pjesmu "Kažu" koji danas broji više od 28 miliona pregleda!

Priznajte, svemu ste se mogli nadati od njih, ali reality program s Dubiozom Kolektiv sigurno niste očekivali!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije