Budimo humani: Predstava Prah za stanovništvo pogođeno potresima u Hrvatskoj i BiH

0
Radiosarajevo.ba
Budimo humani: Predstava Prah za stanovništvo pogođeno potresima u Hrvatskoj i BiH
FOTO: Facebook / Predstava Prah

U Sarajevu, 21. januara u 19:30 sati na Teatarskoj sceni Jelićeva građani će imati priliku pogledati predstavu ''Prah'', koja je rađena u CKM produkciji pod rediteljskom palicom Miralema Zubčevića i u kojoj glavne uloge igraju Mirsad Tuka i Gordana Boban

Ovaj put, izvedba ove maestralne duodrame bit će humanitarnog karaktera, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je stanovništvu pogođenom razornim potresima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Ulaznice po cijeni od 20 KM mogu se kupiti u JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, na adresi Jelića 1.

Zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen, tako da svi oni koji neće biti u mogućnosti prisustvovati predstavi, a žele biti dio ove akcije, mogu simbolično kupiti ulaznice po cijeni od 10 KM i na taj način dati svoj doprinos.

Za dodatne dobrovoljne priloge bit će obezbijeđena kutija za donacije na ulazu u Veliku salu.

"U teškim vremenima, velikodušna djela mogu okupiti naše zajednice, ublažiti nesreće i tuge, i time napraviti korak naprijed u izgradnji jačeg društva.  I ovaj put, kultura i umjetnost pričaju bitne ljudske priče, zato #PomozimoZajedno", saopćeno je iz Centra.

Više informacija i rezervacije na telefone: +387 33 232 594, +387 33 232 595, putem Facebooka ili web stranice www.centarkulture.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije