Banjalučani oduševljeni: Ko će ih zabavljati u najluđoj noći

Radiosarajevo.ba
Banjalučani oduševljeni: Ko će ih zabavljati u najluđoj noći
Građani Banje Luke konačno će moći uživati uz popularne zvijezde u novogodišnjoj noći.

Banjalučane će za najluđu noć zabavljati zvijezde regionalne muzičke scene - srbijanska pjevačica Aleksandra Radović i makedonska Tijana Dapčević.

Svečani doček Nove godine počinje u 20.00 sati kada će na binu izaći Lukijan Ivanović, a nakon njega će od 21.00 sat nastupiti Dušan Svilar.

Regionalne zvijezde svoj nastup počinju u 22.00 sata, a prva će pred publiku izaći Aleksandra Radović. Tijana Dapčević mikrofon preuzima u 23.20 sati.

Građanima će Novu godinu u ponoć čestitati prvi čovjek Banje Luke Igor Radojičić, nakon čega se program nastavlja do 1.00 sat iza ponoći.

Do sada se doček Nove godine održavao na Trgu Krajine, a ove godine će biti organiziran na glavnoj banjalučkoj ulici Petra I Karađorđevića, odnosno na prostoru između Zimzograda i Parka Petra Kočića.

Proslava Međunarodne dječije Nove godine održat će se u 12.00 sati, a mališane će zabavljati hor “Vrapčići” i zvjezdice vokalnog ateljea “Mama vox” iz Banje Luke, kao i neizostavni Djed Mraz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije