Američki mediji objavili trailer Kiss the Future: Uskoro u kinima širom SAD, karte u prodaji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sliku svoju ljubim

Sve je super i sve je za 5, ali fakat! De ba malo ohanite: dokle više s ovim fotkama koje smo vidjeli jedno osamstoosamdeset puta???

Karte u prodaji!?

SAD ima 2 milijarde kino dvorana, vi fakat mislite da tapkarosi sjede ispred kina i tale karte za film o Sarajevu i U2?

Loš manipulator

SAD ima 2 milijarde kino dvorana, vi fakat mislite da tapkarosi sjede ispred kina i tale karte za film o Sarajevu i U2? ka Karte u prodaji!? Ne mislimo i nemamo pojma o čemu kenjaš. Pročitaj tekst, možda ti bude jasnije.

Provincija u pozadini

SAD ima 2 milijarde kino dvorana, vi fakat mislite da tapkarosi sjede ispred kina i tale karte za film o Sarajevu i U2? ka Karte u prodaji!? Ma ja ba. Kompleksi provincije: masovna historija u Americi, već u prvim danima prikazivanja film pogledala 150 miliona Amerikanaca, a kažu tako će biti i u Kini, ali na dnevnoj bazi!

Provincija u pozadini

*masovna histerija* II *pogledalo*II

Jes

Ma ja ba. Kompleksi provincije: masovna historija u Americi, već u prvim danima prikazivanja film pogledala 150 miliona Amerikanaca, a kažu tako će biti i u Kini, ali na dnevnoj bazi! ka Provincija u pozadini ......... u Kini trailer pokazuje Senada i Vesnu, Senad tamo popularniji od Valtera buraz moj.

Provincija u pozadini

......... u Kini trailer pokazuje Senada i Vesnu, Senad tamo popularniji od Valtera buraz moj. ka Jes Šta će Bata Živojinović! :)))

/ Najnovije