AJB DOC | Svjetska premijera filma koji razotkriva sistematsku krađu palestinske zemlje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

nije kradja zemlje papak nego okupacija, agresija i genocid

Jeftina propaganda

Prvo treba postaviti pitanje kako to moze biti Palestinska zem;lja ako su muhamedanci davno poslije Jevreja tu dosli a onda ono vaznije,svaki muslija ima zavjet da nece stati dok ne uniste Jevreje i sve je jasno,mozda da napravite film o hiljadu i vise neduznih civila koje je hamas odveo u tunele pa onda postavili djecu kao zive stitove znajuci sta ce biti.

Rece pobjeglica

nije kradja zemlje papak nego okupacija, agresija i genocid ka tuner Ti zbrisao iz svoje zemlje na zapad pa lajuckas.

muhamedanac

Prvo treba postaviti pitanje kako to moze biti Palestinska zem;lja ako su muhamedanci davno poslije Jevreja tu dosli a onda ono vaznije,svaki muslija ima zavjet da nece stati dok ne uniste Jevreje i sve je jasno,mozda da napravite film o hiljadu i vise neduznih civila koje je hamas odveo u tunele pa onda postavili djecu kao zive stitove znajuci sta ce biti. ka Jeftina propaganda _Ne brabonjaj, neuki djecoubilačko genocidni fašisto. Glup si ko noj, a glumiš pametnog lika. Ne znaš kako treba ni čitati ni pisati pa pametuješ po internet komentarima. Tvoja mržnja prema muslimanima je samo tvoja stvar, nema tu više ništa ...... kretenu fašistički.

Derim

Prvo treba postaviti pitanje kako to moze biti Palestinska zem;lja ako su muhamedanci davno poslije Jevreja tu dosli a onda ono vaznije,svaki muslija ima zavjet da nece stati dok ne uniste Jevreje i sve je jasno,mozda da napravite film o hiljadu i vise neduznih civila koje je hamas odveo u tunele pa onda postavili djecu kao zive stitove znajuci sta ce biti. ka Jeftina propaganda Jeb em li ti maj ku gen ocidnu , fas isticku . Jeb ali ti smrdljivi ci futi kopletnu familiju.

Kada

Jeb em li ti maj ku gen ocidnu , fas isticku . Jeb ali ti smrdljivi ci futi kopletnu familiju. ka Derim Ides u Palestinu da pomognes braci?

Nije mrznja

_Ne brabonjaj, neuki djecoubilačko genocidni fašisto. Glup si ko noj, a glumiš pametnog lika. Ne znaš kako treba ni čitati ni pisati pa pametuješ po internet komentarima. Tvoja mržnja prema muslimanima je samo tvoja stvar, nema tu više ništa ...... kretenu fašistički. ka muhamedanac Vec istina pa ne mozes da procesujes a nemas intelekt da se odupres cinjenicama.

Kao što napisah

Vec istina pa ne mozes da procesujes a nemas intelekt da se odupres cinjenicama. ka Nije mrznja _Tvoja mržnja prema muslimanima je samo tvoja stvar, nema tu više ništa ...... kretenu fašistički. Sreća je da bolesnici poput tebe žive samo na ovim internet komengtarima. Zapamti, debilu: Jedna mržnja samo i jedino rađa drugu. Uzevši u obzir VAŠU, i LAŽI koja vam je fundament postojanja - nanormalnije je da ćete dobiti isto i gore. Piši ti komentare i dalje.

/ Najnovije