Zlatko Hadžidedić: Kraj Daytona!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nerzuk Curak

Ovaj ekstremni element radi na rasturanju Bosne i Hercegovine. Zlatko zaboravlja da Hrvati i Srbi nece nestati i da ih ne moze dekretom proglasiti Bosancima i gradzanima. Doktor simp od covjeka je cijeli zivot gutao jer su ga svi guzili i sad je konacno pukao.

Flaster

Eeee da hoće puknut da se završi nedovršeno.2dana i BiH bih bila država građana koji je vole.Ovo je nama ionako bilo samo poluvrijeme

Napokon

Napokon jedan sunit koji misli trezveno. Tako je, vratimo se na RBiH, Herceg-Bosnu i RS i skinimo luđačku košulju!

Hans

Delirijum.Hebo vas ova budala kad ga covjek cita objesio bi se.

@Flaster

Ma kakvi dva dana. Za dva sata bi vi muslimani “riješili” Hrvate i Srbe. Samo da vas “puste”, naravno.

Republika BiH

Tako je godpidine Hadžidediću Njemacka politika u BiH usmjerena je na rasturanje Bosnjaka ..Zasto ? Jacanje Turske drzave zabrinjava Njenacku i Francuski i iz tog razliga cilj im je ojacati Srpski i Hrvatski nacionalni identitet kao prevenciju Turskoj na Balkanu Nista novo sve je definirano Berlinskim Kongresom …Od Berlinskog Kongresa pa do genocida u Srebrenici desio se ogroman broj progoba,pokolja i genocida nad Bosnjacima i to sve ba ocigked demokratske Europe ..Probudite se Bosnjaci !!

@Ljiljan

Eeee da hoće puknut da se završi nedovršeno.2dana i BiH bih bila država građana koji je vole.Ovo je nama ionako bilo samo poluvrijeme ka Flaster Rat u BiH je završen prije 27 godina al mi u dijaspori još vodimo rat, dobro ne u rovovima nego preko tv, evo pisanje komentara, kqd dođmo u BiH preko grafita(rasipamo mržnju) i preko video igara,

Bergkamp

Nasi seljaci su se 92. u ime srpskog naroda odrekli Bosne i Hercegovine. Religija nije odrednica naroda i to sto je neko promjenio vjeru ne znaci da ga se treba odreci iz naroda. Upravo ovakvi "strucnjaci" su najveca opasnost za sve stanovnike BiH, zbog novca ce pricati sve sto mu nalogodavci narede.

/ Najnovije