Zlatko Hadžidedić: Federacija kao hrvatska kolonija

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Nema krscanstva u Evropi od 1789. Prije je Zlatko arijevski mit. Nisu svi palestinci muslimani, ima ih i pravoslavaca i katolika pa toboze "krscanska" Evropa cuti pred njihovim pogromom i genocidom u Palestini od strane kolonijalnog rasistickog projekta reformisanih i asimiliranih u Evropu jevreja - cionista koje otvoreno podrzava. Cionisti su arijevci a palestinci bez obzira na religiju - semiti jer su Arapi.

A sto se

Nema krscanstva u Evropi od 1789. Prije je Zlatko arijevski mit. Nisu svi palestinci muslimani, ima ih i pravoslavaca i katolika pa toboze "krscanska" Evropa cuti pred njihovim pogromom i genocidom u Palestini od strane kolonijalnog rasistickog projekta reformisanih i asimiliranih u Evropu jevreja - cionista koje otvoreno podrzava. Cionisti su arijevci a palestinci bez obzira na religiju - semiti jer su Arapi. ka Nema Tice Bosne, jesi li se ikad upitao sto je Ivo Andric dobio Nobela a ne recimo Miroslav Krleza? Jer je jevropljanima provukao kroz usi rasizam jugoslavenske ideje gdje su slaveni krscani preko krscanstva zadrzali rasnu arijevsku cistotu, a da su slaveni koji su prihvatili islam postali turska rasa - semiti. A od kraja WW2 do danas sve ontoloske odlike jevreja kao semita su prenesene na sve muslimane i ljude iz islamskog miljea bez obzira na rasu, a o arapima nema rijeci - semiti.

Guest

Stranka zaBiH x)

zdrav razum

sve tacno i jos hote u pozadini. Npr Austrija i dalje kroz hercegovinu drzi kolonijalnu vlast u Bosni.

Panzer

Lijepe riječi su ukras

Ajme rasisto

Lijepe riječi su ukras

mdeqkrqlkčRKLQRKL

Pa pišite ponovo hitleru, žalite se. Ono mi smo goti... ;)))))))

Hahahahaha

Pa pišite ponovo hitleru, žalite se. Ono mi smo goti... ;))))))) ka mdeqkrqlkčRKLQRKL Od kada je krscanstvo garant arijevske rasne cistote? Imajuci u vidu da su po Bibliji arijevci potomci sinova bozjih zbog kojih je bio potop?

Veceg pesimiste i slabica

od ovog lika u redovima bosnjaka, ako se uopste tako izjasnjava, nisam vidio!

/ Najnovije