Zilka Spahić-Šiljak: Discipliniranje žena ili kako musliman treba tući ženu u odgojne svrhe

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Sandra

Svaka cast, Zilka! Vrlo je vazno ovo sto ste napisali. Hvala!

Prokleta mogućnost izbora

Svašta nešto piše po Knjigama pa ljudi konzumiraju selektivno. Kome odgovara neka prihvati Pravila izvorno. Kome ne odgovara neka ogovara.

Jrkflčg

A šta Zilki tačno nije jasno?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Istina je

Pezić je sektaš, rigidni i retrogradni vehabijski misionar. Tješi me jedino što je i Amerika puna ovakvih kršćanskih sektaša - koji srećom kad tad završe uzatvoru.

snrt fasizmu

Zene trebaju prestati ulaziti prvo u hrakove pa onda odbaciti sovisticke religijske dogme. Svaka religija na svijetu je nastala iz muskog mizoginog uma, koji sebe pistavlja na poziciju boga-oca a zene nisu ni percipirane kao bica. Svo zlo, silovanja, fasizam, seksualno maltretiranje je upravo omoguceno sa religijama koje su muskarci skrojili za sebe i pistavili kao zakon. Brak je najzlobnija podvala zenema, legitimno ropstvo....Koliko znate svojih tatica, dedica, sinova i brace da svaki dan imaju duznost da naprave rucak, ociste, djecu nahrane i sl robovanja. Sigurno necete naci nikoga u porodici muzijaka da obavlja te radnje!?????

vjestica

Pa zene obrazujte se, ne udajite se mlade i nikako se ne udajite, danas super imate izbor biti u partnerskoj zajednici. Obavezno trenirajte smrtonosne boralacke vjestine, ako se nadjete u situaciji napada (a sigurno hocete) da mu polomite i ruke i noge. Obavezno izostrite percepciju naukom i sportom. Djecu ako zelite imati tek od 39 pa nadalje. Za****te romantiku to je izmusljeno samo zarad vase manipulacije. Karijera i novac br. 1 . Auto dobro i putovanja po svijetu. Sminka i stikle izbacite, jer je i to nspravljeno za vas da vas onesposobi, ogranici pokrete i obranu. Kicmu cuvajte kao sveti gral, nedajte da vam stalno ***enje u rerne i ostala kuhinjska sranja saviju kicmu! Jednom kada je savijete drugi put slijede udarci. Britke na jeziku, za****te kulturu i prekrstene noge. Sta krijete tim nogama?!!! Muzijaci sa onim ne vizualno lijepim kvrgama mefju nogama, sirom otvorenih sjede. Njima ne smetaju muda za fudbal! I zapamtite... zrtva nemojte biti, ni za djecu ni za roditelje,nikoga. Jer ta vam je uliga namjenjena.

Bla bla bla

***

***

***

vrh ledenog brijega

Nazalost mala je razlika izmedju pezica i IZ, ogleda se samo u nacinu interpretacije. A religijske ideje i dogme nastale prije nekoliko stotina ili hiljadu godina primjenjivati danas u 21. vijeku, jako slozena i teska tema. Ova tema je samo odlican primjer za puno dublju diskusiju i promisljanje. U svakom slucaju jako dobar tekst.

Zilka

Kome pokusavas podvaliti krscansku da zena trpi nad glavom citavu kosmogoniju iz Prve Poslanice Korincanima 11:3?

Bravo

Nazalost mala je razlika izmedju pezica i IZ, ogleda se samo u nacinu interpretacije. A religijske ideje i dogme nastale prije nekoliko stotina ili hiljadu godina primjenjivati danas u 21. vijeku, jako slozena i teska tema. Ova tema je samo odlican primjer za puno dublju diskusiju i promisljanje. U svakom slucaju jako dobar tekst. ka vrh ledenog brijega Mala je razlika izmedju NSDAPa i SpC i ercegivnackih sranjevaca.

A niste

Komentarisala sramni članak prod Gafizovica u oslobodjenju, nije u opisu posla

Građaninsvijeta

Odličan članak

Vjernik

***

/ Najnovije