Zatvaranje Al Jazeere u Ramallahu: Ubij glasnika!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boza and Burek

kod nas u ***mogu ostati koliko hoče i pisati šta hoče, i mirna *** bosna

***

***

HOČE li staaaaare ti?

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

Kad se samo sjetim kod nas koliko su pristrasni i koliko drze stranu muslimanima..... Neka, neka. Na sve ove medije koji sire lazi i propagandu ce kadli-tadli doc red. ka Tako i treba, nije mi ih zao! Bravo Zidovi! _Danas ovi nazovi Hrvati i nazovi Srbi iz bh slomiše sami sebe podržavajući Izrael i Jevreje, isto kao da su Jevreji budale pa ne pamte kako su se vlasti iz Beograda pohvalile kako su prvi očistili Beograd od jevrejskog življa ili ovi drugi fašisti od čijih su zločina u Jasenovcu i njemački fašisti povraćali. Koje glupilo bože sačuvaj! Mržnja je obostrana, da, i neka je konačno, kad opet poletite i jedni i drugi da silujete, ubijate i pljačkate da znate šta vas čeka, i to je ok, tako teba biti. Ali to što mrzite muslimane i što su vas roditelji fašisti tako odgojili u prculjama u kojima ste odrasli ne znači da ste prijatelji Jevreja, Jevreji cijelog svijeta vrlo dobro znaju ko ste, i jedni i drugi. Klošarijo polupismena fašistička.

Sarajevo bih

>>Kad se samo sjetim kod nas koliko su pristrasni i koliko drze stranu muslimanima..... Neka, neka. Na sve ove medije koji sire lazi i propagandu ce kadli-tadli doc red. ka Tako i treba, nije mi ih zao! Bravo Zidovi!<< Dabogda ti židovi u kući red uvodili PSIHOPATO ODVRATNA, OTIDJI POPU DA TE MALO PODSJETI NA MINISTRANTSKE DANE I PROČISTI RORU,VIDIŠ DA TI JE MOZAK ZAPEKO OLOŠU LJUDSKI.

Milan

_Danas ovi nazovi Hrvati i nazovi Srbi iz bh slomiše sami sebe podržavajući Izrael i Jevreje, isto kao da su Jevreji budale pa ne pamte kako su se vlasti iz Beograda pohvalile kako su prvi očistili Beograd od jevrejskog življa ili ovi drugi fašisti od čijih su zločina u Jasenovcu i njemački fašisti povraćali. Koje glupilo bože sačuvaj! Mržnja je obostrana, da, i neka je konačno, kad opet poletite i jedni i drugi da silujete, ubijate i pljačkate da znate šta vas čeka, i to je ok, tako teba biti. Ali to što mrzite muslimane i što su vas roditelji fašisti tako odgojili u prculjama u kojima ste odrasli ne znači da ste prijatelji Jevreja, Jevreji cijelog svijeta vrlo dobro znaju ko ste, i jedni i drugi. Klošarijo polupismena fašistička. ka Bravo glupani Tacno sve si dobro rekao. Izrael je zlocinac i treba nestati. To je zlocinacka,genocidna drzava. On nema veze sa nasim narodom,jevrejskim.

Panzer

***

Panzer

_Danas ovi nazovi Hrvati i nazovi Srbi iz bh slomiše sami sebe podržavajući Izrael i Jevreje, isto kao da su Jevreji budale pa ne pamte kako su se vlasti iz Beograda pohvalile kako su prvi očistili Beograd od jevrejskog življa ili ovi drugi fašisti od čijih su zločina u Jasenovcu i njemački fašisti povraćali. Koje glupilo bože sačuvaj! Mržnja je obostrana, da, i neka je konačno, kad opet poletite i jedni i drugi da silujete, ubijate i pljačkate da znate šta vas čeka, i to je ok, tako teba biti. Ali to što mrzite muslimane i što su vas roditelji fašisti tako odgojili u prculjama u kojima ste odrasli ne znači da ste prijatelji Jevreja, Jevreji cijelog svijeta vrlo dobro znaju ko ste, i jedni i drugi. Klošarijo polupismena fašistička. ka Bravo glupani Niko ovde normalan ne mrzi Muslimane.Mrze radikalne islamiste i talibane koji od ove EVROPSKE ZEMLJE HOĆEN DA NAPRAVE KALIFAT SAMO ZA SEBE,BEZ SRBA I HRVATA. KONTAŠ SAD.I TO U SRCU EVROPE,OKRUŽENI SA KRŠĆANIMA SA SVIH STRANA

safd

Ne razumijem blokiranje posta gdje fino piše da je ovako i 1992., grupa TO oteo upala u Radio M i zabranila mu rad. Jer im se nije svidio Bajaga ili tako neko u eteru. Dakle, to je naša istorija i naša istina, i nema potrebe da se post skriva i blokira!

***

***

***

***

***

***

Samo tamani propagandu!

Mujezira mora biti zatvorena, siri mrznju po Balkanu. Uvijek su im Hrvati za nesto krivi i najgori. Vidi se maligni utjecaj kasaburne...

/ Najnovije