Vojin Mijatović: Milorade, Bakire i Dragane ovo je zastava BiH

4
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović: Milorade, Bakire i Dragane ovo je zastava BiH
Foto: Facebook / Vojin Mijatović

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP Bosne i Hercegovine na svojoj Facebook stranici objavio je fotografije sa banjalučkog Kastela sa zastavom BiH i poslao oštru poruku predstavnicima vodećih političkih partija u našoj zemlji.

Njegovu objavu prenosimu u cjelosti:

"Danas iz Banja Luke, sa Kastela, pored Vrbasa, svima širom Bosne i Hercegovine, šaljem poruku mira!!!

Milorade,Bakire,Dragane ovo je zastava Bosne i Hercegovine, zastava pod kojom niko nije ginuo, ovo je zastava građana ove države, zastava mira.

Pod vašim ratnim zastavama je poginulo više od 100 000 građana ove zemlje. Dok smo živi imamo obavezu da se to više nikada ne dogodi u ovoj zemlji.

Ukoliko nastavite sa ratno huškačkom retorikom, budi uvereni građani ove zemlje će objaviti rat ali rat vama.

Verski velikodostojnici u BiH, bivši i sadašnji izađite javno i recite političarima NE ratu, NE mržnji! Vaša obaveza je da zaštitie svoj narod od stradanja koje prizivaju politički lideri.

Na kraju dragi moji sugrađani jedine nam države Bosne i Herecegovine i oni koji je vole punim srcem, ali i oni koji je manje vole, dosta je bilo mržnje i rata, treba nam život i budućnost našoj deci", napisao je Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije