Vojin Mijatović: Eto čuda i šoka Čeda brani Novalića i SDA

4
Radiosarajevo.ba
Vojin Mijatović: Eto čuda i šoka Čeda brani Novalića i SDA
Foto: Arhiv / Vojin Mijatović i Čeda Jovanović

Predsjednik LDP-a Srbije Čedomir Jovanović gostovao je sinoć na na Face TV-u.

Govorio je Čeda o vakcinama u BiH, respiratorima, donaciji Aleksandra Vučića i brojnim drugim stvarima.

Nakon njegovih izjava u razgovoru sa Sendom Hadžifejzovićem reakcije ne prestaju.

On je između ostalog kazao da oni koji ruše Bosnu sve vrijeme opstruiraju dolazak vakcina.

"Vaš predsednik Vlade sjedi čitav dan u Sudu zbog respiratora. On je završio u Sudu zato što je plaćao respiratore koliko su tada koštali. Je li vi sada očekujete da ta Vlada može da riješi problem", kazao je Jovanović.

Na pitanje Senada Hadžifejzovića da li to on brani Novalića, Jovanović je odgovorio:

"Po ovom pitanju? Branim. Što se tiče respiratora, ne znam šta o tome da vam kažem, ne o ovome u Bosni, nego u svijetu šta se dešavalo. Samo je ovdje cijena bila pitanje respiratora".

Reagirao je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH na njegove izjave.

Njegovu reakciju prenosimo u cjelosti:

"DIGLA SE SARAJEVSKA I KUKA I MOTIKA ZBOG CEDE IZ SILEROVE SA TRENUTNOM ADRESOM NA POLJINAMA BB

Stalno ponavljam da ćes na ubiti kratka pamet i licimerje uz onu antologijsku iz filma: više volim rusko govno nego američku tortu!
Eto čuda i šoka Čeda brani Novalića i SDA, eto čuda brani svoje poslodavce, jel moguće da smo toliko ograničeni ili nam je toliko lako prodti svaku priču!

Nešto se ne sećam da je iko sem mene rekao nešto sporno oko ovog lika iz Šilerove do sinoć, nije niko, a zašto?

Pa zato sto je on savetnik zlatnog ljiljana, a ja nisam, pa zato što njega plaćaju građani BiH, a ja radim bez naknade sve ovo što radim, pa zato što on živi u susednoj državi a ja u svojoj zemlji, pa zato što je nama dovoljna samo forma, a sustine nigde!

Dakle nije bitno sa koje ste od tri strane u BiH bitno je da radite za jednog od trojice gazda u BiH i odmah ide dogma Veruj ne pitaj!

Niko do sinoć nije postavio javno pitanje o ovom liku, koji je na budžetu građana BiH i koji je samo promenio adresu poslodavca iz Šilerove ulice u Beogradu, na Poljine bb u Sarajevu!

I sve dok "veliki bošnjaci" postavljaju pitanje da li sam ja iz Banja Luke BiH ubačeni element i da li radim za službe samo zato što sam u SDP BiH, a da je Čeda iz Šilerove SRB dobar samo zato što radi za Bakira i Željka biće nam ovako!

Do tada Čedo samo udri uzimaj pare sa budžeta, plaćaju te građani BiH, dobri su respiratori i ventilatori ipak je bolje rusko govno nego američka torta", napisao je Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije