Mijatović: Kada slušam pojedince iz moje generacije, zapitam se da li smo normalni

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Krivci za za raspad Jugoslavije a poslije i za rat u BiH jednostavno nisu Kaznjeni kao ni politike iz devedesetih, a one su i danas zive pa mozda cak mozda i zivlje neko iz tih vremena. Smrt Fazizmu. Sloboda Inzku i Titu.

D

Incko i Tito nemaju nista zajednicko, Tito bi se najezio da vidi da potomak fasista upravlja sa dijelom njegove zaostavstine.

Prijatelju

Incko i Tito nemaju nista zajednicko, Tito bi se najezio da vidi da potomak fasista upravlja sa dijelom njegove zaostavstine. ka D Tile se odavno u grobu prevrnuo kad je vidio 90te, neokolaboracionisti i ostaci staljinista napraviše haos i sad kolo vode

drug

Stranke koje su preuzele vlast devedesetih giduna, gurnule narode u rat, otvarale logore, vršile zločine i genocid, vršile etnička čišćenja. Rat završio, te sttranke skinule uniformu i malo plaknule krv sa ruka, obukle Boss odjela i glume Europu, kluturu i ubiše se od brige za vitalne nacionalne interese. Bosna i Hercegovina ne može ići u budućnost dok su na vlasti stranke sa ovakvom prošlošću. Zamislite da su u Njemačkoj osudili Hitlera, Geringa, Himlera i još par likova, a da je njihova stranka opstala i ostala u političkoj areni nove Njemačke.

drug

Druže Mijatoviću, kako komentarišete da su na vlasti u Kantonu Sarajevo i samom Sarajevu SDP i koalciijski partneri, a nema optužnica i hapšenja za kriminal i korupciju o kojima je bilo priče u predizbornoj kampanji? Recite narodu , što nema hapšenja ili kriminala nije bilo ili nemate testise da krenete u obrašun s kriminalom i korupcijom. Zagrebački gradonačelnik Tomašević je pokazao kako se to radi.. Imate još malo vremena da krenete u akciju s konkretnim primjerima, a nemojte u narednoj kampanji za izbore 2022. opet mlatiti praznu slamu, mi moramo , mi trebamo, oni lopovi ,oni pokrali, ako ne pokažete sad na primjeru Sarajeva da možete, smijete i znate, propali ste i isti ste kao i oni.

SDP je priljepak novim snagama

a njime se sluze kao otpadom, recikliraju ga kad im je potreban. Kao stranka nasljednica iz komunizma i socijalizma, najveci je krivac za truhlu BiH jer je bila i ostala SDA posguznjak

Mex

Nismo moj vojine dok god djeci stavljamo brnjice na usta i saljemo ih u školu vjeruj mi da nismo

Muslimanitet

kurban Vojin

drug

SDP se predstavlja kao ljevičarska stranka. Nije ljevičar onaj ko obuče skupo odjelo, nabaci skupi sat i baca parole u klimatizobvanoj sali , nema vas među narodom. Odvojili ste se odnaroda, radnika i seljaka. Vi primate mjesečno 5000 KM, a radnik za koga s ve kao borite preživljava sa 500 KM mjesečno. Mlak pristup političkoj borbi imate. Pogledaj samo fb stranice vaše stranke u pojedinim općinama i gradovima i sad na njoj stoje parole od zadnjih lokalnih izbora ili evfentualno čestitke građanima za Božić, Bajram , Uskrs.SDP mora provesti reviziju rada lokalnih ogranaka, sankcionisati neradnike i izbaciti iz stranke korumpirane i trojanske konje.Pogledajte izjave pravih ljevičara Tita, Džemala Bijedića, Koče Popovića i danas iz njih možete puno naučiti jer ista je situacija kao u njihovo doba, opat imamo okupatore i domaće izdajnike. SFSN

/ Najnovije