Vojin Mijatović: Dodikove šuplje najave i lažni patriotizam Komšića i drugih

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ubleha

Iako od sdpovaca jedan je od boljih ali opet činjenica je da je sdpovac i samim time, izdaja i ubleha za Bošnjake

@Vojin

Vojine, dobronamjeran savjet. Ono fakat te gotivim, Bosanac sam i sam, al razrano si se, usmjeri malo. Nemoj po Komšiću i njemu spočitavati lažni patriotizam. Kad je bilo guravo Komšo je dokazo se. Polako, dižemo sviojest, BOSANSTVO kao takvo ima budućnost i uz tebe smo svi al....... malo strategije, ne pije vode ovdje preveliko busanje. Takvi stilovi su prošlost, počela raja da čita pa kažu čuj nama govorili nikad Bosna nije postaojala a bio bosanski kralj. Cuj bosanski jezik stariji od srpskog a rekli nema jezika ni naroda bosanskog. Zato više educiranja manje agresije i do bojeg društva ako Bog da.

Supljak

Je nazivati tebe i nasu nastranku ljevicom.

papac

Vojine ja bi stvarno cijenio tebe i to sto pricas kad bi SDP pobjedio u jednoj kasabi u RS - u.. ma ne mora u kasabi moze i mjesnoj zajednici.. Ovako sva se vasa prica svodi na dijeljenje sarajeskog budzeta..

Bosanac

Moj Vojine jabuko sa grane, al one prskane, pesticidne .. Momče pročitan si.., laneš protiv Dodika, samo da bi mogao popljuvati Komšića, Dudakovića i druge bosanske patriote .. Izjednačavati strane u BiH može samo hulja ili bot kupljen od strane antibosanskih snaga .. Nisu se naši Zlatni Ljiljani borili da otcijepe dio Srbije, niti poput dodika daju sve od sebe da blokiraju i razvale državu u kojoj žive .. Samo maloumnici padaju na takve priče o jednakoj krivici, a njih je među Bosancima manje od broja tvojih glasača u Banja Luci

/ Najnovije