Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Živ bio

Pametan Grigorije, zato je i otjeran iz BiH.

Sace ga

Milojko proglasiti agentom Teherana (Sarajeva).

MYX

Mogu vam reći da ste u pravu.

Habuhabu

Kako sam se ja usred BiH mogao posvađati s onima što su došli naoružani iz Niša, što ih prije rata nisam nikad ni sreo ni vidio.

Istina živa

Kako sam se ja usred BiH mogao posvađati s onima što su došli naoružani iz Niša, što ih prije rata nisam nikad ni sreo ni vidio. ka Habuhabu I to je živa istina al Grigorije nije govorio o tome.

Avatar

Kako smo se mi mogli svadjati sa mudzahedinima kad "nisu bili"?

Guest

javio se i ovaj što je sa Dodikom i Lajčakom pio rakiju iz iste flaše kad su onomad njih trojica u Trebinju dogovarali kao ponovo napraviti novi genocid

***

***

Pitanr

Genocid u Srebrenici, pa onda piši

Sta ces

Kad ste kao narado nastali ko antimuslimanski proxy. Da nije bilo Osmanlija ne bi bilo ni vas. Otud vasa opsjednutost nama. Vi bez mrznje prema nama ne postojite.

Derim

Ma ne vjerujte ovom smradu i prevarantu ni rijeci. Gori *****k od dodika.

Ma ja

Ko nas ovo zavadi plus mir-mir, niko nije kriv. Koji tudji racun, kad 200 godina pokusavate da istri****te I raselite ove sto nazivate kojekakvim imenima od ********a* do *mudzahedina* . Taj supljifikat poput *svih jama I svih kostiju* je dobro poznat pokusaj relativizacije I izjednacavanja dzelata sa zrtvama. Nismo mi vise ta dalabu da to cuclamo, to ti je moglo pit vode kod Milica i Yutela

Ni riječi ...

.... ja ovim ne vjeujem. Ako je tako 'razuman' zašto onda ne kaže u javnosti da je Srbi trebaju ograditi od velikosrbijanskog režima i njihovog zločina 90ih, i zašto ne kaže Dodiku da širenje mržnje prema muslimana nije u redu.

To je do iskrivljene percepicje

Pa ko koga pokusava vec vijekovima da istri**** na prostoru gdje su srbi bili vecina prije sto godina? Prvo pod turcima, pa austrijancima i ndh i u zadnjem ratu konstantno vrsite genocid nad srbima, smanjujete im broj sto protjerivanjem i ubijanjem sto unijacenjem, od islamiziranih srba pravite bosnjake, a od pokatolicenih hrvate. Za tursko vrijeme, vi potomci tadasnjih aga i begova ste ubijali srbe po naredbi porte i sultana. Za vrijeme austrije su u bih srbi bili vecina, kao i u dalmaciji i slavoniji, a sad nisu, kako to? Slucajno, da nisu isparili? Tada ste za njih ubijali srbe. Austrija napravila genocid nad srbima u 1.svjetskom ratu, a njemci i *****e u 2.svjetskom ratu. Cak su i albaniji 1912. srbi bili vecina, ko ih je otamo protjerao i poarbanasio? Ko je zakonom zabranio srpska imena u albaniji? Nije enver hodza nikako. I to je sve na racun bosnjaka a ne srba, je li genije? ka Bosnjo sluzio svakom okupatoru a hoce da je zrtva Istinski, u pitanju je Vlaho a ne Bosnjo. To je i danas tako, zasto bi u proslosti bilo drukcije.

miki

kada bošnjaku kažeš da je neupitna republika srpska isto ja kao kad Srbinu kažeš neupitna je N..D..H

/ Najnovije