Uoči nove runde pregovora: Palmer i Eichhorst potiču nacionalne vođe

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Bakir nije nacionalni vođa i ne može se dogovarati u ime Bosanaca

nisi pozeljan

Mogu zajedno sa tim vodama da se vrate odakle su dosli.

071

Misli li taj Evropski parlament malo da preispita te idiote koje Komisija ovamo šalje? Stepen korupcije kod Palmera, ove evropske budale, Sattlera, isti kao kod Novalića, Dodika, Bakira, Čovića i Kreštalice.

Najbolji primjer američko-holandske saradnje još od nesreće na Tenerifama 1977.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Zrakoplovna_nesre%C4%87a_na_Tenerifima

Blue

Mogu podrzavati fasistu kojeg zele, ipak im nece proci!!!

smrdljivo islilovci

PROVEDITE MOSTARSKI SPORAZUM I TOČKA!

071

Eno vidim onu budaletinu iz Hrvatske u Vijeću za vanjsku politiku EU podržale ravno dvije zemlje, Grčka i Mađarska. Mene samo zanima hoće li ovaj zapadni "pregovarački tim" odgovarati za ove budalaštine nazad u svojim zemljama? Jer koliko vidim, ono što svi oni kao izlobirani slobodni strijelci i propale diplomate zagovaraju nije i javni stav njihovih matičnih zemalja.

Ovo je sramota

Zašto Palmer, koji očigledno nije objektivan?!!!!!! Njegovi prijedlozi za BiH nikad nebi prošli u Americi. A slažem se i da Bakir NE PREDSTAVLJA Bosance i Hercegovce koji zaista vole ovu zemlju. Sramota!

dP

Fino je kad mlada partizanka uvijeno prozove i narode koji su glasali za te stranke fašističkim. Nekako nam država puna fašista. Kako to da su ti "partizani" u tolikoj manjini ? Najbolje da ih sve pobijemo (po njenom mišljenu), i da ostanu graDŽani kojih ima par postotaka. Ovi pregovarači i jesu demokratski izabrani, sviđalo se to kome ili ne.

Nada

Nadam se da će ih probosanske stranke ignorisati i na fin im način poručit da idu svojim kućama i tamo predlažu aparhejd izborni zakon.

071

@dP Sve tri nacionalističke kriminalne grupe dobiju zvanično zajedno 18% glasova, u stvarnosti je to u najboljem slučaju oko 10%. Ali pošto je Dayton krojen za njihove potrebe, potpuno su zarobili sistem. Tako da oni ne predstavljaju nikog. Ni u cjelini, a evidentno ni te čuvene "narode". Ja, uzgred, još uvijek čekam da mi neko objasni šta je "narod" i zašto bi zakonska rješenja davala narodu subjektivitet i podrazumijevala da su svi pripadnici jednog naroda klonirani, odnosno da misle i izgledaju isto, isto se ponašaju i glasaće da gori, svi do zadnjeg, za istu osobu i istu stranku. Inače poznato kao metafašizam.

Bos-Sa

Trebamo svi gradjani na proteste i neka oni mjenjaju izborni zakon u Hrvatskoj,i u R.Srpskoj,jer tamo nemaju nikakva prava ni nacionalne manjine a u drugom slucaju konstitutivni narodi.Mi hocemo Republiku BiH,bez entiteta ,neka budu okruzi sa glavnim gradom.Smrt fasizmu nacionalistima

Umukni krscanska pogani koju je radikalizovao Strosmajer

PROVEDITE MOSTARSKI SPORAZUM I TOČKA! ka smrdljivo islilovci

/ Najnovije