Trideset godina najhrabrije Armije svijeta

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

!

Armija koja ima svetu obavezu! PROTJERATI DJIKANE IZ BOSNE ZA SVA VREMENA!

.

Mostar

Armija koja nije nista oslobodila, armija koja nije brqnila drzavu, preteca Isila evo na uvid jedan od primjera https://youtu.be/-vn5jWCl3oE

nasvasta

Oni koji su se obogatili i koji uživaju na račun časne ARBiH ne jebu ni jedan posto borce i njihovu djecu hvala SDA ASDA SBB SDP .

Hmmm

Cuj nije nista oslibodila? Oa svski grad je bio okupiran s JNA. Gadjali su uz svih kasarni.

Podhitno dati postratni Zlatni Ljiljan Miloradu Glawattom !!!

Najveci borac od kraja rata do danas za jedinstvenu BiH !!!

Evo nam i Mostara :D:D

Namirio ***,pa se konacno dohvatio tastature :D:D

Điđi

Jest se čovjek iskenja,svaka mu čast.

*-*

>>Armija koja nije nista oslobodila, armija koja nije brqnila drzavu, preteca Isila evo na uvid jedan od primjera https://youtu.be/-vn5jWCl3oE ka Mostar<<_______ Da. I još pripadnik Armije RBiH, bio je i naś predsjednik Željko Komšić! I opet će biti... Predsjednik, na to mislim ;)

Ljiljan

Mi pripadnici najhrabrije I najčasnije armije na svijetu ARMIJE BIH nismo ni svjesni bili koja smo sila!

Jad i bijeda narod

Budale koje su potrosile zdravlje,danas oblicu oko kontejnera ***.pola vam dem boraca nema sta da jede.cime se dicite gori ste od palestine.

N

O kakvoj je armiji riječ , armija zločina zla za narod srednje Bosne mislim na hrvatski narod, armija u kojoj je bilo više isilivaca i terorista od domaćih muslimana, armija koja je ratovala u bihaćkoj krajini između sebe brat na brata otac na sina i obrnuto, armija koja ništa nije je odbranila , i kako može biti najjača armija ako je ostala samo na 23% teritorije cijele države, armija srama

Koel

Budale koje su potrosile zdravlje,danas oblicu oko kontejnera.balijska posla.pola vam dem boraca nema sta da jede.cime se dicite gori ste od palestine. ka Jad i bijeda narod ***

Rondo

HR Hrvatska vojska 100 posto teritorije države, HVO u BiH 28 posto. Pa šta bi Hrvati trebali komplemetirat sebi. Pametnom dosta, a dobro znate da su i Hrvati krenuli od nule sa izgradnjom vojske tj. isto tako u tenama i pokojom puškom u odnosu na JNA.

Vojvoda

Budale koje su potrosile zdravlje,danas oblicu oko kontejnera.balijska posla.pola vam dem boraca nema sta da jede.cime se dicite gori ste od palestine. ka Jad i bijeda narod *** 95 svaka dvorana u bluci je bila puna leseva eroja kaze drug nisi moga gradom proci od smrada raspadnutih tijela ka Koel<<11.07 dobro zapamtili..

Bobo

Armija koja je sve što je oslobodila Alija je kupio.Sad kopaju po kontejnerima da imaju za iftar šta žderati

Ralle

Hahahahahahahahahahqhahahahahqhqh

Gost

A koji hvalospjevi o casti i hrabrosti a posebno o datumu osnivanja. Pa zar mislite da mi nismo bili u BIH i da ne znamo kako u aprilu 1992 godine nije bilo nikakve armije nego teritorijalna odbrana. Hocete nam sada sipati lazi kako zlocine nisu pocinili. Jesu, i jos im se sudi za njih ali eto, o tome se ne govori. Tesko generacijama koje dolaze kada ih istina zapljusne.

Gost

A koji hvalospjevi o casti i hrabrosti a posebno o datumu osnivanja. Pa zar mislite da mi nismo bili u BIH i da ne znamo kako u aprilu 1992 godine nije bilo nikakve armije nego teritorijalna odbrana. Hocete nam sada sipati lazi kako zlocine nisu pocinili. Jesu, i jos im se sudi za njih ali eto, o tome se ne govori. Tesko generacijama koje dolaze kada ih istina zapljusne.

Mostar

Za mene je frapantan podatak koji sam tek nedavno saznao, a to je da vise Hrvata protjerano sa podrucja pod kontrolom tzv ABiH nego sa podrucja pod kontrolom VRS

Pravda

Zato je licna invalidnina 70% invalida 275 km sramota

Keno2006

Jao majko komentara od pojedinih četnika i ustaša Istina boli Armija BIH može se smatrati jednom od najhrabrijih u svijetu. A što se tiče HVO lično sam vidio koji ste borci čast izuzecima ali vi ste uvijek kao hijene išli na stranu pobjednika više ste nanijeli štete Bosni nego dobra id Ahmića Starog Mosta te logora i ostalih ucjenjivanja za oružije koje je stizalo u Bosnu preko Hrvatske A četnici vi ste bili i ostali genocidni stvorovi gdje ste prošli ostala je smrt Mi imamo naš ponos Armiju BIH koja nije srušila ni jednu bogomolju ni drugi vjerski objekat

Crni RS

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije