Tomislav Jakić: Je li svijet digao ruke od BiH?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A-ha

Nama u BiH je dobro poznato s kim iz tzv. međunarodne zajednice imamo posla. Zato moramo biti spremni za sve varijante događaja koje slijede. Neće baš moći to "ako"

citat

"Koliko bi ovaj nesretni Balkan bio bolji, napredniji i ljepši samo da te ogavne primitivne kaste nema, zdravo nije! Predstave nema Evropa i cijela planeta koliko je sreće samo i progresa NE BITI u njihovom komšiluku" .... TAMAN TAKO!

Novinar

Dok komadant trezora i dalje ratuje u svojoj glavi, dotle: https://www.rts.rs/page/stories/ci/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4579670/torlak-korona-sputnjik-vakcina.html Bravo za SR!

011

Marinici iz Maoce ce da rijese problem sa Srbima i Hrvatima u BiH. Zivi bili pa vidjeli.

Zong

Ja sam digao, kako ne bi Svijet. Propala rupa.

kikirez

Nazalost,BIH nema sposbne politicara u "poziciji". SDA minderluk do kraja!

Guest

Guest @kikirez Oni su djeci sklonili ili ce to uraditi,a imovinu i lovu kumovi cuvaju. Ali prezivjece neko pa ima ona zub za zub,oko za oko i glava za glavu.

Hercegovac u Bosni

Prvo su nas demilitarizovali ,onda su svim silama pomogli korumpirane ,nesposobne ,nepostene da vladaju, sad nas stavljaju pred zavrsen cin.U međuvremenu su otvorili vrata svojih drzava za nasposobnije.Tako da ne mogu reci da sam iznenađen. EU je vjerovatno prihvatljiva varijanta da muslimani budu u dva rezervata. Ili mozda spremaju novu Srebrenicu na sirem podrucju. Samo se u Boga i u sebe trebamo uzdati!

/ Najnovije