Senadin Lavić: Populistička mitomanija, ratovi i vazali

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cc

A kako ti se zvao neki pra pra djed, vazalu.

Vazalu je pra pra djed imao slovo G..

..ispred prezimena...i ime mu je bilo ujedno i program...dok vam je zene odradjiv'o...karpatlijo...pogledaj se u ogledalo,dos'o si 'vamo bijel - sad si "tamnoput"...pusti brkove,suoci se sa svojim porijeklom...anadolski karpatlijo :-D:-D

Seenadin *

Senada, *

Advokat

Senad je u potpunosti u pravu. A postovaocima "srpskog svera" mjesto je dakako u Jasenovcu. Da malo uče iz povijesti sta se dešava sa svetosavskim teroristima.

Senad iz "sepskog svera"?

Senad je u potpunosti u pravu. A postovaocima "srpskog svera" mjesto je dakako u Jasenovcu. Da malo uče iz povijesti sta se dešava sa svetosavskim teroristima. ka Advokat Kad ti je babo "zbris'o", iz jednog sela pored Brckog, bolje da te izdrkao u poljskom wc-u na gradilistu

Ma yebi se i ti i tvoja šuplja!

.

Cek cek.... onaj koji je prodao slavenske silne bogove za kutlacu hagrasa i obozavanje palestnskog raskovanog jese pese?

A kako ti se zvao neki pra pra djed, vazalu. ka Cc

paHOMIje srbine bego zego je u tebe

Senada, ne pušćaj ga ka Seenadin Glavić

?

A kako ti se zvao neki pra pra djed, vazalu. ka Cc Onaj što je prodao slavenske silne bogove za Ćirilovu ćasu hagraša?

/ Najnovije