Senada Šelo Šabić o Dodikovoj vezi sa Putinom: Dokle misli blefirati?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nbnknkj

Evo ja kao "kritičar" uopšte nisam shvatio šta je senada htela reći?! Da sa bosne treba skinuti luđaćku košulju (dejtonski sporazum) jer u bosni ne žive luđaci? Da je antiruska histerija dosegla taj nivo koji omogućava nametanje rešenja bez poštovanja ugovora i demokratske volje etniciteta u biih? Da je to moguće bez rata?

bhhoujpiošk

Senada bojim se da je vaša skojevska opservacija i glupa i nerealna a ponajviše opasna.

lvszlčlkl

Ukoliko do sukoba u evropi dođe a hoće mi ćemo svakako zaratiti, ove mudroserne tirade poluinteligenata na zadatku služiće za brisanje dupeta.

bolesni samolajkaču:

Senada bojim se da je vaša skojevska opservacija i glupa i nerealna a ponajviše opasna. ka bhhoujpiošk - Bojim se da si se ti sa svojim rusofilsko/fašističkim šupljacima ovdje svima na kurac popeo hemoroide naporni. U stau te ta bemje fašistoidna, fakat misliš da neki tvoj retardirani komentar nešto mijenja??

bolesni samolajkaču:

Ukoliko do sukoba u evropi dođe a hoće mi ćemo svakako zaratiti, ove mudroserne tirade poluinteligenata na zadatku služiće za brisanje dupeta. ka lvszlčlkl - A pošto si ti ovdje definitivno najjači s elokventnošću i intelektom, trebao bi biti svjestan toga da, ako i dođe do rata ovdje, ni ti ni takvi fašisti kao ti koji ga deklarativno priželjkuju iz neke podstanarske sube u nekoj prculji se neće glava nanosati .....al eto...pošto ti znaš najbolje, da ne pišem bezveze ...

jvhbjhjjkjkj

Nije glava mera života, Hristos je dokaz i put.

bolesni samolajkaču:

Nije glava mera života, Hristos je dokaz i put. ka jvhbjhjjkjkj - Jak si mi ti vjernik i filozof s tim fašizmom i mržnjom prema drugome i drugačijem, a posebno prema veličanju i favoriziranju zločinaca, koljača i silovateljskih djecoubica. Baš ti eto trebaš Hristovo ime pominjati, a pogotovo ovdje, uz taj tvoj autoritet i retardirane besmislice, nećeš li koga uplašit svojom intelektualnom samozatajnošću i visokomoralnim pozivanjem na religijsku etiku. Klošarčiću petparački onaj neradnički. Pretpostavljam da znaš da ove degenerične besmislice pišeš samom sebi. Valjda i to skontaš. Nekad. P.S. - Zaboravio si lajk opalit sam sebi i na ovaj zadnji ....

mfllfgllfgkl

U pravu ste ovo mi dođe kao neki dnevnik, i uz ponekog glupana za zabaviti se dosta je zanimljivo ;)

Porfiricus Geneticus

Nije glava mera života, Hristos je dokaz i put. ka jvhbjhjjkjkj Vi Genocidaši sa Hristom imate zajedničkog koliko i mi sa Carem Hirohitom. Vaše zlo nema veze sa Hrišlanstvom, otpadu ljudski. Vaš je car uskoro kaput!!

Lela

Ko zeli rat u kuci mu bio! Nije narod vise lud da gubi glave za lopove svih vjera ma koja bila.

e

Davno ti je vrag zaseo na prag zemljo Srbijo niko ziv se ne seca tolikih nesreca za jednog vezira Oko tebe komsije podizu bedeme jeda i prezira e tog jos nije bilo, ludama je milo a ostale je stid Crne hronike i harmonike sitan Rock n’ Roll bajke da na kraju ponajbolji ostaju vise ne prolaze, ne, ne S tamne strane globusa bolje se vidi da najbolji odlaze plocnici Toronta, oci boje fronta lozinka svih nas Na sta se prica svodi, ej parole o slobodi setaci, preletaci, slaba potpora nije to glava-pismo Ili jesmo ili nismo ovo srce bubnja vecni tam-tam otpora

ćao miki!

17:12 09.03.2022 (ažurirano: 17:27 09.03.2022) Ukrajina izgubila borbenu kontrolu nad zrakoplovstvom i protuzračnom obranom Ministarstvo obrane je reklo da je Ukrajina izgubila borbenu kontrolu nad zrakoplovstvom i protuzračnom obranom.

Mostar

Mi u BiH zivimo zajedno jer moramo

Sarajevo

Mi u BiH zivimo zajedno jer moramo ka Mostar - Ko to, "Mi"? Mi normalni i vi, fašisti? Zar ima neka objektivna druga podjela, sem te? Ostalo je sve teška šuplja .....

/ Najnovije