Šeki Radončić: Crna Gora je u dva rova, Dan D je sve bliži

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost urednik

Srbija će učiniti sve da se rat desi. Njih nije briga za Crnogorce koji se osjećaju kao Srbi. Oni samo žele da izvezu krizu iz svog dvorišta. Znaju da preko Nata ne mogu proći tenkovima. Zato su maksimalno upregli pravoslavne talibane, koje kolokvijalno zovu litijašima. Treba ostati miran i poraziti ih demokratski.

MrziteljPDA

Tako je to kada su glavni akteri ove budalaštinje rat devedesetih gledali samo na televiziji! Neće biti bitno ko je počeo jer kad ti počnu ginuti najmiliji proklinješ dan i kad si se rodio.

Ljubavi poštenje

To je tzv.politika ljubavi i bratstva iz Beograda koja na sve moguće načine naročito vjerske pokušava destabilizovati zemlje u regiji kako bi oni bili ,,mirotvorci" . Ne bih se začudio da sljedeće zemlje budu meta Srbije i njihovog režima: Rumunija ,Bugarska i Sjeverna Makedonija.

Nikolina Brkan

Šeki se upalio jer Milo igra the end game. Milove pare su oprane u Bošnji i taj rakčina je metastzirao u svakoj ćeliji balkana. Milo i njegova bagra će gurnuti sve u rat samo da prežive. The book example how cancer blood supply works.

Maja Vučić

Građevići i Radončići?! Selling Bosnia by the Pound.

´ajde!?

Šeki se upalio jer Milo igra the end game. Milove pare su oprane u Bošnji i taj rakčina je metastzirao u svakoj ćeliji balkana. Milo i njegova bagra će gurnuti sve u rat samo da prežive. The book example how cancer blood supply works. ka Nikolina Brkan Sve ratove devedesetih je inicirala i povela Srbija. I u Crnoj Gori ce (ako ga bude).

DUDEK Krivousti Njofra

Od ponedjeljka nema CRNE GORE...biće samo jedno oko UGLAVI TVOJOJ MILO Srbine SRBIJA je uz tebe

Toronto

Sve si u pravu, al šta ćeš, tako je... CRKNI!!

/ Najnovije