Sead Turčalo: Strateška eskalacija kao odgovor na novi ciklus ucjenjivačke politike RS-a

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

***

***

Samo

finansijsku pipu zavrnuti. Pa da vidimo ko ce se za dzabe baviti politickim igrama.

novi

Samo ofanziva, ali kamo sreće da ovi razmišljaju 2 koraka unaprijed a ne samo jedan. Zato su uvijek u defanzivi. Ne vide 2 metra ispred sebe. Da iskoriste stratešku priliku. Bogićević je kod Senada zadnji put govorio da mu se niko iz vlasti nije obratio ne za savjet (jer onda, bogati, ispadaš glup) nego ni razgovor razmjene iskustava

***

***

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

da se IKO DANAS TAKO JEZIVO preziva! nakon što više od 150 godina u tzv. bosni nema odvratnih GENOCIDAŠA TURAKA koji su nasilno islamisali najcrnji neljudski ološ,... (po)TURČALO, jado. brzo po đedovu ikonu na tavanu sramno poturečalo! ka nedopustivo je, drsko je, i skandalozno DA SU TURCI BILI CRNCI SADA BI TI VLAHU I SVI DRUGI VLASI BILI CRNCI A SMRDIJA KO NIGERIJA!!!

nedopustivo je, drsko je, i skandalozno

da se IKO DANAS TAKO JEZIVO preziva! nakon što više od 150 godina u tzv. bosni nema odvratnih GENOCIDAŠA TURAKA koji su islamisali najcrnji neljudski ološ,... (po)TURČALO, jado. brzo po đedovu ikonu na tavanu sramno poturečalo!

Srbijanci i Srbi?

Razlika izmedju Srbijanaca i srba izvan Srbije je u cinjenici da su Srbijanci nacija Srbije, a srbi u BiH, CG, Hrvatskoj su nacija nepostojece Jugoslavije/ SHS. Nisu dijaspora Srbije niti su genetski vecinski slaveni. Srbima ih je odredilo pravoslavlje i jezik pravljenjem nacija Kraljevine SHS. Isto je sa hrvatima izvan Hrvatske. Pohrvatilo ih je katolicanstvo i isti sh-hs jezik. To je ogroman promasaj Zapada u pokusaju pravljenja Juznoslovenske drzave i nacije (cija populacija nije imala vecinski slavenske pretke). Nije se znalo za genetiku Evropskih naroda. Koriste ih kao insajdere za izvrsenje velikodrzavnih projekata. Mir na zapadnom Balkanu ce biti kad sve drzave imanu SVOJU NACIJU i nacionalne manjine kao dijasporu drugih drzava! Bosna Bosancima, neovisno o religijskoj pripadnosti.

Krv nije voda

>>da se IKO DANAS TAKO JEZIVO preziva! nakon što više od 150 godina u tzv. bosni nema odvratnih GENOCIDAŠA TURAKA koji su islamisali najcrnji neljudski ološ,... (po)TURČALO, jado. brzo po đedovu ikonu na tavanu sramno poturečalo! ka nedopustivo je, drsko je, i skandalozno<<. Vidi tuge, genetika potvrdjujr da Turcali imaju manje azijatsko-tuske haplogrupe od tvojih predaka iz Vlaske nizije. Krv nije voda

miki

mogu Bošnjaci durati, i poslije agresije i uzp-a nastavak agresije i uzp-a.

Car

*** koji misli?!

/ Najnovije