Sead Turčalo: Opasan put 'srpskog sveta', duhovi negiranja genocida i dalje postoje

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xxxx

opasan j eput vaseg unitarizma, i sakrivanja istine od naroda da je za genocid jednako odgovoran alij akoji je prodao srebrenicu

Kiki

BIH treba organizovati jedinice koje će ganjati ratne zločince po svijetu i ubijati ih. Kao Mosad iza drugog svjetskog rata.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

>>BIH treba organizovati jedinice koje će ganjati ratne zločince po svijetu i ubijati ih. Kao Mosad iza drugog svjetskog rata. ka Kiki<<TREBA KRMKE TJERAT DO KRAJA ŽIVOTA,LOV NA SVINJE TRAJE DOKLE GOD SU ŽIVI!!

stan bre poturčalo,

dokle ćeš ti bre po turčalovat?! ti bre nisi normalan, čim si po tu rčen, razumeš?

nedo bog da se ponovi

>>>>BIH treba organizovati jedinice koje će ganjati ratne zločince po svijetu i ubijati ih. Kao Mosad iza drugog svjetskog rata. ka Kiki<<TREBA KRMKE TJERAT DO KRAJA ŽIVOTA,LOV NA SVINJE TRAJE DOKLE GOD SU ŽIVI!! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A<< Nebi dobro prošli nikako. Jaki su na nejač al kad zagrmi manji su od makovog zrna.

Mujo

Amidza mi je upravo javio da je 5 autobusa zandarmerije iz Beograda uslo u Bosnu kod Kuzmina

***

***..

Guest

A gdje ovaj Turčalo rastao? Mora da je teoriju učio od Izeta Beridana ... demagogija kakva je moguća samo na FPN Sarajevo. Da zna koliko se bruka ne bi nikad izjavio ni jednu riječ. Pun kofer teoretičara..... I još reklamiranje ovog lika je stvarno potez RadioSarajeva za desetku. Desetku kod Turčala... baš smo nisko pali ako je ovaj lik dekan FPN.

Sarajlija

dokle ćeš ti bre po turčalovat?! ti bre nisi normalan, čim si po tu rčen, razumeš? ka stan bre ******alo,

kikinda

prez-ime, ne mere biti točnije

/ Najnovije