Savez kolumnista | Prof. Dr. Kenan Dautović: Srpski pitomci vježbaju gađanje na Vlašiću

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Proteus2

Zahvaljujući ovim tzv Kompromislijama cijeli sigurnosni aparat kao i vojni državni aparat je predat u ruke onih koji konstantno negiraju i napadaju državu BiH, njenu nezavisnost, suverenitet. Šta će od toga uopšte da ostane to ćemo tek vidjeti ali je očigledno da projekat Srpskog Sveta želi da uništi Balkan, da prijeti nezavisnosti triju država, u da sad više i ne kriju zle namjere, želju da kao mirnim putem osvoje teritorije više država a Zapad sve to dobro zna i žmiri, prizivajući novo zlo iz ko zna kojeg razloga, što desne orijentacije, što Islamofobije, nerazmišljanja a sami sebe ugrožavaju.

Munira

***

HashimQ

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Kandidat za zabranu komentiranja

*** srbi provociraju traze belaja Smrdite srbi mrs u corinu smrdiju tamo vam je mjesto ka Bosanac

Čemu objava ovog "komentara"

Zašto lažete u naslovu pitschka vam *****ina? ka Gogo

Guest

Svaka cast na dobrom tekstu i poznavanju nase proslosti. Da se pokusamo fokusirati na sadasnjost i poboljsanje zivota u nasim sredinama. Za vas nacelnice imam par pitanja: 1.Kada ce gradjani Travnika dobiti besplatan parking, jer ste sve postojece parkinge pretvorili u parking prostore stanara zgrada i na svakom koraku ocrtali i numerisali nova parking mjesta, koja su "ilegalna" i nisu u skladu sa urbanistickim i prostornim planom grada. 2.Kada cete investirati u infrastrukturu, asfaltirati pojedine dionice, pokrpiti rupe u asfaltu i popraviti ograde i mostove u gradu, jer sve sto ste investirali su boja i table da su rezervisana parking mjesta. Prica o proslosti daje vam prostora da se ne bavite sadasnjoscu i buducnoscu, klasicna SDA matrica. Svojom pogresnom politikom vec 20 i kusur godina vise ste raselili Bosnjaka iz sredina gdje ste bili vlast nego sto je to u ratu uradio Radovan.

Bilo bi svega

Ministar odbrane ne poznaje elentarne stvari za obavljanje funkcije. Ne zna ni što je vojska pa se pitam sa kojim kvalifikacijama je došao na tu funkciju? Mandat mu prolazi u slanju konfliktnih poruka neistomišljenicima i kršiteljima zakona. To ga očigledno ispunjava ali od provociranja i nerada ova zemlja nema koristi. Bilo bi dobro da se vršitelji visokih dužnosti redovno testiraju na alkohol i droge a ponajprije psihološki testiraju.

Derim

***

justchillintravnik

Paljenik nije naviši vrh Vlašića, novinar bi trebao prrovjeriti tvrdnje prije nego ih napiše, navjviši vrh Vlašića je Čavo i Pavo, besplatna lekcija iz geografije za novinara koji je diplomu kupio ili u Kiseljaku ili Travniku. Sramota...

/ Najnovije