Sattler o angažmanu 500 vojnika EUFOR-a: 'Odlučni smo da ne ponovimo svoje greške'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Za Sattlera - iskoristi svoju poziciju i udji u istoriju kao neko ko je ucinio pravu stvar!

Ako niste do sada, onda ste sada, na zalost, na krvavom primjeru invazije, teroristickog i agresorskog napada Rusije na nezavisnu i suverenu drzavu Ukrajinu, i to od stane psihopate, a koji mi u BiH i regionu imamo na izvor, mogli uvidjeti gdje i kako pod HITNO treba djelovati u BiH i maknuti secesionisticke, nacionalisticke, retrogradne i korumpirane politicare sa politicke scene u Bosni i Hercegovini. To morate "žurno" uraditi ako zelite da pokazete "pravi i cvrsti", jednakopravni stav EU i medjunarodne zajednice, sve ukoliko ne zelite nove sukobe u BiH koji vec duze kucaju na vrata a vi se pravite zabrinuti!

071

Nadam se da vas više nikada nećemo vidjeti za kafanskim stolom sa Čovićem, Dodikom i Bakirom. I nadam se njih trojicu nećemo vidjeti više nikad. I nećemo zaboraviti da ste upravo vi podilaženjem ovoj stravičnoj trojci, i pravljenjem ustupaka dvojici ruskih pijuna u BiH, suodgovorni za situaciju u kojoj smo se našli. Da, građani BiH u većini žele u EU, ali i vi morate dokazati da ste vrijedni savezništva.

Suzy

Kako možete pozivati "lidere"na dogovor, kad sami konstatujete njihovu nespremnost za promjene? To je cinizam. Bolje da ih uklonite iz političkog života kao mjeru pomoći.

eki?

A ti već klepio šap od Čovića? Šta sad jbt?

.

Taman je toliko bilo u holandskom bataljonu u Srebrenici!!! Mr Sattler broj koji ste pomenuli dokaz je ponovljene greske!!! Da bi BiH bila stabilna potrebno je po kratkom postupku da se primi u NATO Alijansu Pod dva Hitno da se NATO TRUPE RASPOREDE NA BiH istocnu granicu i sve zracne luke !! To je ca 5 000 vojnija Deset puta vise od vase greske !! Probudite se europske birokrate !!!

Ma jašta

Austrijanci nikad sebe nisu znali braniti, nego smo ih branili ili Hrvati (nanska kapetanija) ili Bosanci. Zato, vratite te “vojnike” odake su došli, nama samo ne stavljajte embargo i trajno mirna Bosna. A Satler isto da razguli, volja mu rodna Austrija, volja draga mu i mila Rusija. Kako nas je tjerao da primamo Arape za izbjeglice, jer kod njih nema mjesta, kako nas sad ne pitaju da primimo Ukrajince, onii su ovamo dolazili i u prošlom vijeku, oplemenili ovu zemlju, pa mogu i sada, a evo Satlo neka povede sa ovom svojom vojskom sebi kući ove što ih je nama uvalio.

/ Najnovije