S ove strane Drine | Dragan Banjac: Serija obmana prepodobnog Josifa

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

1949

I zar je Svijetu uopšte potreban jači dokaz od ovog, i njegove drske i sociopatske aktivnosti oko ovog slučaja, da bude jasna uloga i namjera Srbije o počinjenju genocida u Srebrenici od ovoga?!?? I jasna namjera da će ga, ako im se ukaže prilika, u Bosni to uradi ponovo? Kako su od kraja XIX vijeka već nekoliko puta klali ljude u ovoj zemlji i činili masovne zločine i genocide, dakle nisu se odrekli toga. Nama je kristalno jasno. Trebalo bi da je i cijelom svijetu. Mi se trebamo početi naoružavati, svaki čovjek, svaka kuća. Ovi gadovi, djecoubice i koljači će vrlo brzo napasti opet. Nemaju više kud, a za NAS se naoružavaju godinama i mi to nijemo gledamo. Opet. Naivan je onaj ko misli drugačije. Srbija je vječni i krvni neprijatelj Bosne i Hercegovine, zajedno s ovim glupacima ovdje koji misle da su Srbi. Naoružavaj se narode!

Ne pijem dok Paja vozi

***

011

***

071

Ali ovo je onaj koji gura u propast, bijedu i smrt prvo svoj narod koji ga je izabrao (navodno), a poslije toga i ljude u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu koje smatra svojim sunarodnjacima (kad mu trebaju), mada oni to nisu. Niti će više ikad biti. Granoce su jasne. OVO je onaj koji negira genocide, prijeti ubistvima, halapljivo bali nad drugim državama s kojima nema ništa, laže i obmanjuje, zakuhava, laže i nagovara. Ukratko – Ruski smetljarski pijun. Ali uzalud. OVO je onaj kojega sve više mrze i u Srbiji, a dobro znamo kako su završili SVI srpski vladari, od Miloša Obrenovića do Miloševića. OVO je retardirani psihopatski zlikovac koji svoje sociopatske nagone potkusuruje na narodima i ljudima Balkana i bivše države za još koju godinu vlasti i moći.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Srb IN

***

Srb IN

***

Srb IN

***

Srb IN

***

Srb IN

***

Digitalni srpski svet

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema...aaaaaa......digi digi digi digi....znaaaači značči breeeee znaaaa aaaaa aaaaČIIIIIIIIIIIIIII ...................... OJHA!

11 541

***

BALIJE SU POGANI PSI

J E B U Svoje majke KU R AV E---UREDNIK PRVI

/ Najnovije