Pusić: Direktor CIA-e došao je reći – "dosta je"; Čović reterirao prije, Dodik poslije posjete

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dfg

IZVRSNO SU OBOJICA RETERIRALI: DODIK POSTAO JOS ZESCI I UBOJITIJI U PRIJETNJAMA SECESIJOM I U RAZGRADNJI BIH A COVIC KRENUO U OSTVARIVANJE JOS "VECIH PRAVA" HRVATA. A TROJKA SE USUTILA I SREDJUJE KUPOVINE AUTA I LICNIH OBAVEZA. A NAROD ISPASTA....

Ja1

@dfk, jeste, jedino tvoja sdfa ostala da se patriotski bori za nase pare

Proteus2

Poštovana gospođo Pusić, mislim da griješite, ovo im je sve dogovor igra, dok se Amerikanci igraju neke sporohodne diplomatije i strategija običnim ljudima životu prolaze trpeći razne nacionaliste, fašiste i mafijaše. Oni da misle dobro kao što kažu riješili bi to, a ne ovako. Status Quo do iznemoglosti.

Čitatelj

Dodao bih da bi bilo lijepo i pristojno od strane autora ovog teksta ili onih koji isti postavljaju na ovaj portal da se potrude da svoju nepismenost i brzopletost pokusaju ostaviti po strani i da ispravno postave/objave ovo što je ova žena, vrhunska intelektualka i prijatelj BiH izjavila. Jer, dok čitatelj pročita više pravopisnih i gramatičkih grešaka, prezime direktora CIA-e nekoliko puta pogrešno napisano i ostalo, dobija se težak dojam neozbiljnosti u cjelokupnom ovom članku. Hvala.

Gost_Radio_Sarajeva

Nacionalističko-krumpiraške vođe.

Panzer

Dodao bih da bi bilo lijepo i pristojno od strane autora ovog teksta ili onih koji isti postavljaju na ovaj portal da se potrude da svoju nepismenost i brzopletost pokusaju ostaviti po strani i da ispravno postave/objave ovo što je ova žena, vrhunska intelektualka i prijatelj BiH izjavila. Jer, dok čitatelj pročita više pravopisnih i gramatičkih grešaka, prezime direktora CIA-e nekoliko puta pogrešno napisano i ostalo, dobija se težak dojam neozbiljnosti u cjelokupnom ovom članku. Hvala. ka Čitatelj ŠTO TE TO ČUDI,OVAJ SELJAČIĆ NOVINAR VELE DOSELIO SE IZ G.VAKUFA NA KRILIMA MRŽNJE PREMA HRVATIMA.SVRŠEN IZBOR NOVINARA SDFA ISLAMISTA I REISA

Čitatelj

ŠTO TE TO ČUDI,OVAJ SELJAČIĆ NOVINAR VELE DOSELIO SE IZ G.VAKUFA NA KRILIMA MRŽNJE PREMA HRVATIMA.SVRŠEN IZBOR NOVINARA SDFA ISLAMISTA I REISA ka Panzer _Možda je taj novinar i to, ne znam. Ali ti si gore smeće i od njega i od ovih nepismenih debila ovdje. Ti pišeš na ovom portalu mjesecima predstavljajući se s nickovima Adi, Panzer, Gh, Ralle i milion ostalih i pljuješ po svemu što je bosansko. A onda na komentarima sam sebi lajkuješ. Koliko je to samo bolesno? Ti si gori smetljar od njega. Seljačiću maleni nacionalfašistički. Da nije vas, fašističkih degenerika, ne bi ni bilo ovih polupismenih novinara.

@ČITATELJ

SVE JE TO JEDAN JEDINI KRETENČIĆ . SVAKI OD OVIH FAŠISTIČKIH KOMENTARA JE NJEGOV. SVAKI. TO JE NEKAKAV JADOVAN U NEKOJ PODSTANARSKOJ SOBICI U P R I P I Z D I N I KOJI SVOJE SLOBODNO VRIJEME KORISTI SAMO ZA OVO, JER JE ON USTVARI SAMO OVO. BEZNAČAJNO SLOVO NA JOŠ BEZNAČAJNIJIM KOMENTARIMA. NI BRIGE, NI ŠKOLE, NI LJUDSKOSTI NI PAMETI. OVO MU JE ŽIVOT. JA SAM OVDJE SAMO DA BI NJEMU KENJO PO GLAVI KAD IMAM VREMENA, NIZBOČEGA DRUGOG. NA RADIOSA SE POTPISUJE SA ADI, PANZER, RALLE I JOŠ METAR OVIH GUEST NICKOVA. JADNIK I KREZAVI KLOŠAR KOJI BI DA SVOJ RETARDIRANI MOZAK POISTOVJETI SA SVAKOM KO OVO ČITA. FAŠIZAM NIJE MRTAV, ALI JE U SVIM SISTEMIMA NA KRAJU IZGUBIO, PA ĆE I TAJ BIJEDNIK ZAVRŠITI KAO I NJEGOVI HITLEROVSKI PRECI.

/ Najnovije