Prof. Lavić: Razgovor kod Dodika je put u mazohističko trpljenje uvreda, psovki i poniženja

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lbllnčnžnžnžm

Mudrost s donje ***;)

nedoumica.ba

oni nasljednici raše, ti azijata i svakojakih turanaca , tja

Ja1

Vidjet cemo sta ce biti do petka, ovo moze biti teski samar za trojku ili veliki korak naprijed za trojku. Ako pristanu na ucjene onda cemo ih osudjivati a ako istjeraju nesto sto je dobro za BiH onda ih treba pohvaliti. Ovo isto tako moze biti veliki krah za dodika i covica. Nemojmo sve odmah osuditi a ne znamo sta ce biti.

Braco

***

Bravo bosanski lave, Laviću

Prema komentarima vidim da su *****ci i *****e u terminalnoj fazi, raspadaju se na sve strane. Samo da im trojka ne daje pojas za spašavanje.... ali ima nešto dobro... ne može trojka nanijeti štete koliko je to napravila SDA na čelu sa Alijom Izetbegovićem

071

Koje smo samo uvrede i ponizenja trpili od SDA, a drzava bila unistavana i cerupana preko 30 godina. Neka se profesor javi za godinu dana, da presaberemo razultate. Zivo me zanima koja ce onda biti prica. Ljudima koji se bave naukom ne prilici da budu politikanti. Zato danas u BiH, uz dva i po izuzetka, ni nemamo naucnika.

Ooo pa dje si ti rasno cisti slavenu arijevce

***

***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije