Prof. Imamović: Evropska izdaja Bosne i smrt posljednjeg bosanskog kralja

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Pehlivan

Majke, ja ne znam kako je ovaj Imamović postao profesor? Lik tolike gluposti izvaljuje iz godine u godinu da je to nevjerovatno. Koja ba izdaja Bosne i koja jedinstvena Evropa? Pa malo je falilo da turci zauzmu sami Beč, a onda bi pola Evrope bilo zauzeto. Lik je pravi glupan, kao onomad kada je tvrdio da su se oni jalijaši Morići, inače dio vladajuće begovske elite, borili za prava običnog čovjeka! Idi ba Imamoviću, sa Semirom, pa tražite nevidljive piramide u bosanskim brdima!

Ivan

Lijepe riječi su ukras

Db

JOŠ DOMALO PA CE BIT DA NAS JE VATIKAN NAPADAO.

Guest

i tako Tomasevic napise Papi: Moji Bosnjani ce se bolje botiti ukoliko nam posaljete vojsku u pomoc"

Леми

Lijepe riječi su ukras!

Miki

Lijepe riječi su ukras !

Nazvati pravim imenom

Nije smrt, već pogubljenje. Turci su ga pogubili. A domaća vjera kod mnogih je bila bogumilna, ali je profesor zaboravio da napomene da je i takva bila kršćanska, gdje se molio Očenaš i vjerovalo u Sveto trojstvo. Moglo bi se reći da je bogumilstvo bilo neka vrsta rigidnog kršćanstva.

Mirza Tvica

a ništa o ucjenama Vatikana da će poslati krunu i pomoć ako Tomašević protjera tvrdokorne bogumile... ili ih preobrati u lažne katolike

Tvrko

Turci, okupatori, ubili nam kralja i dio elite, da se lakse okupatorčina ustoliči u Bosni i jos sultanu Fatihu dignut spomenik u danasnjoj Bosni.

/ Najnovije