Prof. Hadžidedić: Schmidt je izvršilac volje globalnih sila da BiH podijeli između Srbije i Hrvatske

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jas23

Dajte da procitamo sta je smith rekao! Nemojte prenositi sta je mislio, rekao... Narod treba i mora da procita STA JE SMITH STVARNO REKAO!!!!

Dara

U tom kontekstu treba mozda i gledati desavanja u jablanici, mozda to nije samo kamenolom nego je neko nesto postavio da se obrusi onolika kolicina kamenja kako bi stanovnistvo stradalo...cuvajte svoju djecu, neka ne piju i ne voze kao ludi, dosta je naroda stradalo, neko zeli da vas je manje u ovoj drzavi

Nadimak...

***

Gost_Radio_Sarajeva

U tom kontekstu treba mozda i gledati desavanja u jablanici, mozda to nije samo kamenolom nego je neko nesto postavio da se obrusi onolika kolicina kamenja kako bi stanovnistvo stradalo...cuvajte svoju djecu, neka ne piju i ne voze kao ludi, dosta je naroda stradalo, neko zeli da vas je manje u ovoj drzavi ka Dara Je li ti to stvarno?

Panzer

Ovaj tkzv.profesor je profesor islamističkog prava,preglasavanje Hrvata i biranje njihovog člana je za njega to normalno.

Mohoj ti hadzidedo!

Da globalne sile hoce podijelit BiH, znas za koliko bi ju podijelile? Pa mozda za koji dan ili koji tjedan eto, dok se neka papirologija pozavrsava i narodu objavi na vijestima...ni metak ne bi bio ispaljen! Ako je do sada, 30 godina ostala u jednom komadu, to samo i jedino znaci da to tako odgovara globalnim silama i nista drugo. Jugu usitnili jesu (da mogu lakse mlatit tima cesticama...), ali sada da bas idu u usitnjavanju do nivoa katastarske cestice, pa da imaju jedno 500.000 predsjednika i premijera da sa njima zavrsavaju poslove, to stvarno ne vjerujem da im je u interesu, jelde? Sta da ti kazem, nisi ni mnogo pametan, a dobronamjeran nisi nikako.

Pala*udan

Pa kakav Hadžidedić, pala*udan prve kategorije...

Haha

U četvrtak svi ummetnici pred OHR! Đaci, borci, penzijoneri i radnička klasa! Za GraDžansku po mjeri GraDžana!

SCHMITE SERONJO

TI SI DOSAO DA ZAVRSIS ONO STO GEN OCIDASI NISU USPJELI 92' MAMU TI RASPALU MRS KUCI

Ne pijem dok Paja vozi

***

XYX

Bez dlake na jeziku ukazuje na mogučnost raspada BiH ali i Palestine u srcu evrope.Problem su im dva miliona Muslimana.SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU.

Teorija zavjere

Ima li i jedna država članica EU ili NATO koja je prisvojila ili okupirala susjednu državu?

Hrvat=katolibanski iredentisticki fasist

Ovaj tkzv.profesor je profesor islamističkog prava,preglasavanje Hrvata i biranje njihovog člana je za njega to normalno. ka Panzer Iz ercegivnine.

Ha ha ha

u istoriji i poslije radpada Yu ostala je kao jedina tvorevina bivse komunisticke drzave ka BiH nikada nije bila drzava Ne postoje serpsko-hrvatske nacionalne ispostave u Bosni jer katolicizam i pravoslavlje nikad nisu stvarali hrvatsku tj. srpsku etnicnost garanatovanu religijom kao sto judaizam garantuje jevrejsku narodnost. To je sirenje arijevskih rasistickih ideja nacionalne drzave preko religijske afilijacije.

fra cMarijo pravi bolji freakoff od P Didija

U četvrtak svi ummetnici pred OHR! Đaci, borci, penzijoneri i radnička klasa! Za GraDžansku po mjeri GraDžana! ka Haha Dodje i Gospa da ga primi.

No shiiit fra cMarijo

Da globalne sile hoce podijelit BiH, znas za koliko bi ju podijelile? Pa mozda za koji dan ili koji tjedan eto, dok se neka papirologija pozavrsava i narodu objavi na vijestima...ni metak ne bi bio ispaljen! Ako je do sada, 30 godina ostala u jednom komadu, to samo i jedino znaci da to tako odgovara globalnim silama i nista drugo. Jugu usitnili jesu (da mogu lakse mlatit tima cesticama...), ali sada da bas idu u usitnjavanju do nivoa katastarske cestice, pa da imaju jedno 500.000 predsjednika i premijera da sa njima zavrsavaju poslove, to stvarno ne vjerujem da im je u interesu, jelde? Sta da ti kazem, nisi ni mnogo pametan, a dobronamjeran nisi nikako. ka Mohoj ti hadzidedo!

Što bi milicajac Dragan od Doboja rekao

Nego, vidi lika. Čega se lik dosjetio.

Fgghh

SMIT SE SA ZENOM VODA ZA RUKICU PO SPANIJI I LAZE NA ALIJU, UMJESTO DA JE U UTORAK BIO U JABLANICI NA DZENAZAMA

Čuj to!

Ovaj tkzv.profesor je profesor islamističkog prava,preglasavanje Hrvata i biranje njihovog člana je za njega to normalno. ka Panzer Normalno je i da gradonačelnik Mostara bude 20 godina,normalno je da Bevanda drži novčanik 20 godina normalno je da HDZ- sve sto joj ne odgovara...De ne disre više j.... te taj kalibar.

Moj Domagoj

Da globalne sile hoce podijelit BiH, znas za koliko bi ju podijelile? Pa mozda za koji dan ili koji tjedan eto, dok se neka papirologija pozavrsava i narodu objavi na vijestima...ni metak ne bi bio ispaljen! Ako je do sada, 30 godina ostala u jednom komadu, to samo i jedino znaci da to tako odgovara globalnim silama i nista drugo. Jugu usitnili jesu (da mogu lakse mlatit tima cesticama...), ali sada da bas idu u usitnjavanju do nivoa katastarske cestice, pa da imaju jedno 500.000 predsjednika i premijera da sa njima zavrsavaju poslove, to stvarno ne vjerujem da im je u interesu, jelde? Sta da ti kazem, nisi ni mnogo pametan, a dobronamjeran nisi nikako. ka Mohoj ti hadzidedo! Podijeli bi ju vi da ju je mozete podijeliti, al eto ne daje vam se je ju diobom podijeliti, barem ovog tjedna u listopadu. Naremse ti ****** seljacka vlaski papak, Cuj tjedan. Mrssss

Ne, nego cu sedmica, osmica, sestica...

Podijeli bi ju vi da ju je mozete podijeliti, al eto ne daje vam se je ju diobom podijeliti, barem ovog tjedna u listopadu. Naremse ti ****** seljacka vlaski papak, Cuj tjedan. Mrssss ka Moj Domagoj ................ Ti izvoli, govori srpski, tvoj izbor. Ja znam ko sam i imam svoj jezik i tu se kaze tjedan kao i u vecini slavenskih jezika (slAvenskih, nisam napisao slovenskih, haaaa, jes vidjoooo Domagoja, mohoj muhujo!). A kulturan si i civiliziran... pa eto, kao pravi muhujo. Nula bodova argumenti, 100 bodova psovke i uvrede. Nastavi tako.

/ Najnovije