Senadin Lavić: Preko reforme Izbornog zakona do "trećeg entiteta"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Treći entitet mogu dobiti samo ratom i to na način da Hrvatska uđe u rat s nama i to im obetzbjedi. To ako se desi, *** im majku za sva vremena, to tvrdim.

nasvasta

Za *** objesiti ko izda i ko uskrati Bošnjacima slobodu biranja kretanja življenja u domovini za koju su previše krvi prolili .

Hehe

I 92 je Alija tvrdio da će bit ili građanska(muslimanska) država ili građanski rat. Vidjeli smo svi kako je ta vesela avantura završila po bosanske muslimane. 30 godina kasnije muslimanski lideri i “intelektualci” kreću u istu avanturu. Sretno gospodo. I toplo se obucite!

ZA LJILJANA?

***!! DA VAM NIJE BILI HRVATA NEBI NI POSTOJALI DANAS KO BOSNJACI???(IZMISLJENI NAROD) NEMA VECE FUKARE OD VAS!! KAD STE BIJEZALI PREKO HRVACKE ONDA VAM JE BILA BRATSKA 500.000 HILJADA IZBJEGLICA I KAD JE DOLAZILO ORUZIJE I MUHADJDINI.A DA NEGOVORIM O GLASANJU HRVATA ZA B I H.POSRANI VAM ALIJA DAO POLA B I H A VI NAVALILI NA HRVATE.PROKLETI BILI I OD BOGA I ALAHA KAD TAKO GOVORITE.

Reformist

Do reforme izbornog zakona koja je neprihvatljiva vecini sudionika u "pregovorima" se nemoze doci,a prema tome ni do hrvatske zelje da reinkarnira herceg-bosnu.Dakle onaj tko prihvati covicev fasisticki izborni zakon kojeg je pomenuti bacio na stol i rekao potpisite je iskljucivi krivac za nacifasizam u BiH.Bojim se jedino izetbegovica i njegove izdaje.

Tuner

Treba priznati institucije Republike Srpske Krajine kao entiteta u Hrvatskoj

Za fasistu

Bosnjak kao naziv je stariji od svega na ovim prostorima. Tvoji su sebe nazivali bosnjani katolici. Dalje. Zamisli majmune da je 300.000 bosnjaka uz 150.000 srba koji su ovdje bili zauzeti krenulo skupa na hrvatsku? Danas bi ti bio drzavljanin Republike Zagorje pizda ti fasisticka nezahvala materina

Senadin Glavić

ako je u Senadini

/ Najnovije