Poruka ambasadora Nelsona građanima BiH: Vi morate donijeti promjene

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bas

holbrook usrao motku i sad mi moramo vasa sranja ispravljati? izbrisite manji entitet pa cemo sve urediti da valja

Pravda

Vi ste nametnuli Dejton zajedno sa svim njegovim manama i institucijama. OHR ne radi svoj posao vec godinama i samo gleda kako vladajuce elite kradu i urusavaju drzavu bez da bilo koga sankcionise. Mozemo mi glasati za koga hoces ali sve dok svako ne bude radio svoj posao...ukljucujuci OHR nema ovdje ni metar naprijed vec samo 70.000 mladih koji ce odlaziti na godisnjem nivou.

Bosna Bosancima

Bosna Bosancima je jedino dugoročno rješenje. Time dva zla unišiti: fašizam i srednjovjekovno shvatanje države

Mostar

Kako sam gledao u USA, kao u Boga, kao zemlju mogucnosti, zemlju koja svijetu donosi pravdu i demokratski poredak. Kakva naivna budala! Danas kada vidim da podupirete, savjetujete i podsticete Bosnjake da majoriziraju i obespravljuju moj narod moram vam poruciti da mi se GADITE!

Napomena

Fašizam i nacizam osim negatinih efekata imali su ponekad i poneke pozitivne aspekte. Tariguzizam nema ama baš ništa pozitivno. Samo izvor problema (remetilački faktor).

Mostar

Bosna Bosancima je jedino dugoročno rješenje. Time dva zla unišiti: fašizam i srednjovjekovno shvatanje države ka Bosna Bosancima Prema popisu Bosanac nema, a ono sto ih je moglo biti odradjeno je komicnom kampanjom da netko ne zezne pa umjesto Bosnjak kaze Bosanac, zaboravljas?!?!?

Prle

Bosna Bosancima - Bosancima 23% BiH. Ostalo Srbima i Hrvatima.

/ Najnovije