Pismo Mire Furlan iz 1991. godine: Možda će ga ipak neko čistog srca pročitati

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sale

..Miro,Bosna te se nije nikada odrekla i nikada mrzila..zelimo ti vjecni mir..

Epa

Sto si normalniji, "ljepsi", vrliji.... kada zelis dobro svima, Isus, Muhamed... Luter... to si vise sikaniran i izlozen mrznji. Mir Miro tebi i mir nama koji dijelimo iste vrijednosti. Bosna i Bosanci neka bude primjer za neki novi pocetak, nove dobrote i ljubavi. Moramo, prosto je!

Sunce

Neka joj je laka zemlja...a tragedija je da se jos uvijek niko ne stidi...dapace, mnogo je budala i primitivaca koji se ponose svojim "junastvom", raznovrsnim...inace - kako je moguce da ne pomicemo iz ovoga gliba ovoliko dugo...?!

Eeeeeh

@Sunce, Dok god nam nacionalisti i kriminalci vode zemlju, biće tako. Nažalost, izgleda, veoma dugo, jer su i mladi zatrovani nacionalizmom i kriminalom u politici.

/ Najnovije