Nuhanović: Bosanci će presudu Mladiću dočekati u redu za vakcinu u Srbiji – apsurd

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Praktikovanje ljepote suzivota, pomirenja i raznolikosti liberala, kao i KKK majmunica sudija koja iznosi sve sto gore spomenuti misle.

Koelitis SDA DeFektni bot, baustelac

kad zavrsis Pravni, prenesi skelu na Filozofski fax. Glupi bosnjo ima stav i kada pojma nema

Vladimir

Autogenocidni bošnjački refleks.

Joj

pa nismo mi krivi sto nas vode bakir fadil i ostali kreteni pa moramo pomoc traziti u Srbiji. A na podjeli vakcina hvala im do neba.

Moja malenkost

Dok Vucic i Dodik prave fabrike, autoputeve, elektrane, uvoze vakcine, pocinju praviti vakcinu itd. dotle Bakir i mafijaska SDA pricaju 26+ godina o genocidu, kradu i zavadjaju tri konstituivna naroda u BiH. normalno, vama muslimanima su Srbi i Hrvati krivi jer ste vi izabrali Bakira i lopve da vas vode. mozda bi trebali da se malo zapitate imali li vase odgovonrosti u svemu sto vas snadje od kada je Abdic prije 3 decenije predao komandnu palicu upravljanja muslimanima iz BiH Izetbegovicima.

Genjacid

nekom rat, drugom brat

Pa

Pa ne mora niko ici po vakcinu, ne razumijem, eto fala mu ali da ti ja kazem. Pa nemoj ici.

Bosniak lives matter!

Dajte Arapobosancima rajfajzen bakcine

Aha

pa nismo mi krivi sto nas vode bakir fadil i ostali kreteni pa moramo pomoc traziti u Srbiji. A na podjeli vakcina hvala im do neba. ka Joj Bakira, fadila i ostale kretene birao je narod... kakav narod takva i vlast. A sto se tice srBskih vakcina... ne vjeruj srbima ni kad darove donose

Z

Bosnjama ce vazda za sve uvijek biti krivi srbi i hrvati, kao sto su palestincima za sve krivi jevreji. Jevreji pokusavaju zivjeti normalno i graditi suzivot, ali to je prosto nemoguce od stalnih teroristickih napada. Udje divljak u diskoteku, drekne se alahu ekber i raznese sebe i sve oko sebe i gdje je tu smisao zivota? E to je sudbina koju je vama bakir spremio, pa ga opet birajte kao i do sada.

/ Najnovije