Nerzuk Ćurak: Dok narod napolju ništa ne čuje

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Relativno davno je Marko Vesovic napisao-Smrt je majstor iz Srbije.

Pehlivan

Vau! Sjajno profesore!

jdfoo

Profesore de očiju ti preparkiraj caru sa kovača, pa onda nam sa navodne visine vazi. Profesore njegovo ime nalazi se na osnovnoj školi pa ako si nadaren kao što kažeš omogući deci da rastu bez zverskog uzora ;)

mmkjlkl

izgleda svaki rat ima bar sidrana u pokušaju ;)

Ok

Nista nam ne rece o svo. prezimenu:) Bas ga onahko izignorira

Sta deugo icekivati od ovcojebaca

ogrtač od ovčje kože s dlakom

Gost

Da se ne pojavise ove socijalne mreze i komentatori ne bismo ni znali koliko neostavarenih, praznih i jadnih ljudi u ovoj zemlji živi. Ne bi imali priliku ni glupost obznaniti, u uvjerenju da na nju imaju pravo jer su dio neke imaginarne, ničim izazvane veličine silnika. Oprosti im Bože, valjda ne znaju šta rade ili ne znaju za bolje.

/ Najnovije