Milivoj Bešlin: I žrtve i zločinci imaju naciju

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bah

Srpska identitetstka politika se ni po cemu ne razlikuje od fasizma Isila.

Ime joj je SDA ali nacije nema

jednostavno, muslimani, sa vodjom Cericem koji je upravljao Alijom i zrtvovao par hiljada “muskaraca i djecaka” . Koji su okosnica islamskih dzihad ratnika svuda u primitivnim sredinama gdje su muslimani vecina

Tako je govorio Mustafa Ceric

“Alija, uzmi se u pamet. Nas dnevno gine 50 do 70 i niko ne zna za to. Ako nas na jednom mestu pogine 200, ceo svijet će znati! A oni koji poginu, znaju zašto su poginuli, poginuli su na božjem putu i svi će ionako biti šehidi”

@Bah

Jel to znači da su srbi(četnici)i i muslimani(isil) isti bez razlike

/ Najnovije