Mijatović: Veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drito Voji iz Banja Luke

Da zaključimo, Vojin Mijatović nije nikakva moralna veličina već obični demagog. Demagog koji će SDP-u donijeti više štete nego dobra. Umjesto što se bavi pitanjima o kojim ne zna ništa, za narod u RS-u, a samim tim i za SDP bi bilo bolje da jača organizaciju ove stranke u RS-u. Koliko god se Mijatović bavio populizmom jednog dana neko će pitati: “Šta si ti Vojo uradio za stranku? Gdje su ti rezultati? Čime si se bavio? Što se mi ne popravljamo u RS-u? Nisu lajkovi na Facebooku glasovi.”

Zenica NK

Vojina je teško shvatiti posebno teško ako si Srbin u BiH i uzdaš se u ono u šta ljudski razum nije u stanju da shvati. Vojinu treba moralna pomoč jer mu drugačije i ne možemo pomoči. Sve dok medžunarodna zajednica koja je problem Balkana prepustila Austriji koja se ponaša kao da je to njena prčija, ne prozove Austriju na odgovornost odnosno Valentina Inzka koji je tolike godine omogučavao ratnim zločincima da slobodno žive u Srbji i RS, nema blagostanja u BiH i nema napretka Srbji, majci svakog zla na Balkanu!

Baja

Bravo gosp.Mijatovicu nemoj nipo babu niti po stricevicimatreba biti realan a tisi taj srbin ali Bosanac jasam musliman ali Bosanac nemogu biti nikad turcin.

zvone

je li to onaj koji šumadijskim naglasko dokazuje da je BiH multikulturalna zemlja?

gost

je li to onaj koji šumadijskim naglaskom dokazuje da je BiH, a posebno Sarajevo, multi-kulti zemlja?

/ Najnovije