Mijatović: Puna Bosna velikih Srba, Bošnjaka, Hrvata, a od čovjeka ni traga

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja onako, malo mozak koristim

Vala baš tako Vojine. Sve šatro vjernici i patriote. Možda i jesu, ali svoj džep i za svoj ego. Ova trojica javno pokazuju da su fašiste, svaki manje ili više i na svoj način. Ali ima jedan što još s namjerom šuti, samo čeka da iskoči fašizam iz njega i da islamizira KS. Ljudi čuvajte se čovjeka s benom, s oznakom na licu, žmiravog, to je mali fašista, srećom pa je mali, kao što je i mali čovjek

Krkan

Ma jel se ono poziva na vjeru, svi zločini su počinjeni u ime vjere. A Bog to nije tražio od njih, nego suprotno. Samo što danas vjeru tumači kako kome treba. Ateisti su ispali najbogobojazniji, jer se slijepo drze makar morala, zakona i bontona, što je sasvim dovoljno za biti čovjek. Biti čovjek je jedino što svaka vjera traži od nas. Toliko od mene.

Ralle

Opet se javlja srpski Sejdo..

Boom

Pa znaju oni da sa ovim načinom mogu ostati na vlasti i bogatiti se i imaju podršku dijasporaca patriota i podrum ratnika koji ništa nisu izgubili al mrze voljeli bi rat da bude. A takvi što su u ratu bili u podrumu su na dobrim mjestima i šire mržnju a jadni borci nemaju prava glasa

.

Ti si straserovsko govno, pazi se Noci dugih nozeva.

ima

čovjek je u zatvoru zbog metra drva , i zato što glasa za dušmane iz sda

Baš

Tačno! Ti si očit primjer!

Ne

Pa i ti se boriš da dođeš na vlast, da budeš kao oni! Narod više nikom ne vjeruje! Svako ko ode u politiku nije čist! Pošten čovjek se ne bavi politikom!

/ Najnovije