Lavić: Isplivali polupismeni, beogradski projektanti ne odustaju od 'velike Srbije'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U bosanskim smo sumama, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom, spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. MOZEMO VAM GARANTOVATI DA CE OVAJ PUT BITI BEZ ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

Haha

Evo još jednog stručnjaka koji iznosi svoje nebitno mišljenje..

Hahahahhaha

. ka U bosanskim smo sumama, u maskirnim uniformama i pod punom ratnom spremom, spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. MOZEMO VAM GARANTOVATI DA CE OVAJ PUT BITI BEZ ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE! Ti si druže lud.. Nit' imamo oružja, nit' imamo para. O ljudskom faktoru i moralu da ne pričamo.. Kako misliš da se borimo i čime?? Nismo u stanju mjesnu zajednicu odbranitu, a kamo li državu..

Ta

KKo i tebe krenulo i takvih kao ti na sve strane. Pljuc

Guest

Guest Ko im brani neka crtaju i onaj je crto sa pajdasem i eno uzivaju jedan pod sljivom,a drugi krivousti negdje u rupi sanja o kifli.

https://www.youtube.com/watch?v=Ug6PPaUceOg

Pa profesore, kako ste lijepo idenifikovali i opisali rak bosanskog drustva u liku i tijelu Bakira Izetbegovica. Sto je vama memorandum to je srbima islamska deklaracija. Isto sranje, drugo pakovanje.

Broj 1

Pa profesore, kako ste lijepo idenifikovali i opisali rak bosanskog drustva u liku i tijelu Bakira Izetbegovica. Sto je vama memorandum to je srbima islamska deklaracija. Isto sranje, drugo pakovanje. ka https://www.youtube.com/watch?v=Ug6PPaUceOg Jbte... Cijeli svijet protiv Srba... Neprocjenjivo... I haj` budi normalnalan.. Šizofrenija...

(g)Lavić

e nek si se i ti javio tim majmunskim neartikulisanim glasom, da nam malo i ti začiniš ovu ljepotu od života debilčino...

A

Kako buraz (silovatelj/pedofil) devera u mrdelji? Ili je na uslovu? Fina famElija, nema šta ....

J

Sta reci za nebeski narod svi su protiv njih a najvece zlo su oni

/ Najnovije