Komentar | Kome treba Mostar bez njegovih džamija? Zna se!

/ Komentari (40)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pitam za jarana

Hrvatska smatra AVNOJ-evske granice BiH necim sto su "sklepali" partizani i to je, kao biva, predmet rasprave i eventualnog prekrojavanja granica. Zaboravljaju, svjesno ili nesvjesno, da je Istra pripojena Hrvatskoj kao ratni plijen partizana. Oteto od Italije. Je li to nakradno sklepana partizanska granica? Samo pitam.

okosokolovo

Slika je generirana (ne postoji autor)

Ovi muslimani su

totalno poludjeli!

Mik

Veliko zlo su muslimani mapravili Hrvatima. 1993 godine u dogovoru sa Srbima su paralelno krenuli u akcije ubijanja Hrvats. Srbi u Hrvatskoj u krajini, a muslimani akcijom neretva 1993. Htjeli su protjerati i pobiti sve Hrvate doline Neretve. Izgubili su

Das ist Walter

Hrvatska smatra AVNOJ-evske granice BiH necim sto su "sklepali" partizani i to je, kao biva, predmet rasprave i eventualnog prekrojavanja granica. Zaboravljaju, svjesno ili nesvjesno, da je Istra pripojena Hrvatskoj kao ratni plijen partizana. Oteto od Italije. Je li to nakradno sklepana partizanska granica? Samo pitam. ka Pitam za jarana Ne smatra Hrvatska, smatraju hadezenjare i crnokošuljaške družbe desničarskih revizionista. Bez AVNOJA ne bi bilo niti jedne od današnjih postjugoslavenskih država. Granice koje Hrvatska danas ima osigurali su, vratili i obranili AVNOJ I ZAVNOH, kao u slučaju BiH AVNOJ I ZAVNOBIH, itd.

Habuhabuhabu

Pa eno se vidi jedna munara. Ko ne zna, mogao bi reći i da je crkva. Ko zna - zna, ko ne zna - ne zna.

Adolf

HB muslim frei

AI +

Augmented reality islamisticki idioti

Ud6f6d

Najgore gadosti možete pročirat na njihovim forumima a većinom to pišu popovi katoličke crkve. ***

Panzer

Ne kontam otkud sad ovaj ratni dogadja od prije 30god,samo da se dodatno zamuti odnos medju narodima.Pa i Hrvati sa druge strane imaju isto svoje patnje i muke ko joj je armija BIH donijela

Panzer

>>Najgore gadosti možete pročirat na njihovim forumima a većinom to pišu popovi katoličke crkve. ***

afsd

>>Najgore gadosti možete pročirat na njihovim forumima a većinom to pišu popovi katoličke crkve. ***

rreebus

Eto sad armijci nisu srokali Sabornu crkvu u Mostaru - nisu nikako!

Dudek Krivousti Njofra

Neka se katolički teroristi skutori zahvale ALJI što smijeni Sefera po nagovoru NJOFRE MAČEKOVCA KRIVOUSTOG DUDEKA...

Mario

Trc b a l i ja poljem ja za njim da ga koljem

tuner

meni je ovo smijesno. bas smijesno. trebali bi svi ovi sto dole imaju nekretnine prijaviti se dole u mostaru. pa za pola godine apolutna vecina bosnjaci. svakako hdz salje svoje u irsku i njemacku. tako da vidimo sta ce crtati fashisti za 15 godina.

Salkqn

Eto sad armijci nisu srokali Sabornu crkvu u Mostaru - nisu nikako! ka rreebus Nisu i to je zna se

Ma sta velis?

pa ovaj tekst navodi na mržnju i zlo ka Panzer A priklanjanje crkve desnicarskoj ideji nacionalne drzave utemeljene rasne cistoci je hriscanski nauk?

Italija

Hrvatska smatra AVNOJ-evske granice BiH necim sto su "sklepali" partizani i to je, kao biva, predmet rasprave i eventualnog prekrojavanja granica. Zaboravljaju, svjesno ili nesvjesno, da je Istra pripojena Hrvatskoj kao ratni plijen partizana. Oteto od Italije. Je li to nakradno sklepana partizanska granica? Samo pitam. ka Pitam za jarana Je promijenila strane u I svjetskom ratu u zamjenu za odredjene teritorijalne ustupke na racun AU: Dalmaciju i otoke. Posto to nije dobila nakon nastanka KSHS, to je nasilu uzela i sto je potvrdjeno Rapalskim mirom. Kad vidim Plenkijevu ispruzenu ruku, Dalmaciju vratiti Italiji, Slavoniju Madjarima a Zagreb i okolina nek odluce s kim ce ili nek se voze u Iran ili na potopljeni kontinent Mu.

Stvarno

Augmented reality islamisticki idioti ka AI + Pavlov henoteizam nije jevresjki ni islamski monoteizam bogozderni klecavi idiote.

kura ti kasper

Trc b a l i ja poljem ja za njim da ga koljem ka Mario Trci Marija poljem a ja za njom da joj ckapi koljem.

Ma jakako

Slika je generirana (ne postoji autor) ka okosokolovo Bez autorova ljudskog inputa? Mislis da bi AI sam napravio sliku npr. Petera Griffina kao ujakna crnokosuljasa?

Laz je

eepostojeca etno-religijska veza krscanstva sa s-h narodima i slavenskom rasnom cistotom gdje krscanstvo sluzi kao nacija. Jeste li to reformisani jevreji s-h nacijo iz religije?

Ne kontam

Ne kontam otkud sad ovaj ratni dogadja od prije 30god,samo da se dodatno zamuti odnos medju narodima.Pa i Hrvati sa druge strane imaju isto svoje patnje i muke ko joj je armija BIH donijela ka Panzer Odakle ovaj pokusaj obnavljanja arijevskog nacionalnog koncenzusa Kraljevine i pravljenje budalom da ce sutke proci? Nakon II svjetskog rata? Socijalizma i pada Berlinskog zida? Suplja da su slaveni krscani - srbi i hrvati arijevska rasa koja je sacuvala krscanstvom rasnu cistocu, a da su slaveni muslimani rasni izrod i semiti koje treba kolonozovati ili protjerati?

Hahaha

Augmented reality islamisticki idioti ka AI + Mogu i ja narediti AI+ da napravi sliku Djizusa kako mu mecu Toma i Petar a u pozadini Juda se sasaptava sa rimskim centurionom i rabinom i vaditi se na AI. Ili narediti da napravi kao imitaciju vitraza i pricat da je iz crkve.

Komentar

Kome treba sirenje arijevskog mita u slavenskoj varijanti da su slaveni krscani krscanstvom ocuvali arijevsku rasnu cistocu a da su slaveni muslimani prelaskom na islam postali turska rasa-semiti i rasne izdajice?

Realno

Obična Hrvatska *******.a

Habuhabuhabu

Ma tu ne fali munara. Može se reći da je ima. Ali fali na flašama Žilavke.

Neka

Ih uzmu sa sobom oni koji su ih pravili,Turci i neka povedu sa sobom svoje ostatke iz kondoma zv b osnjake

Vozi se

Ih uzmu sa sobom oni koji su ih pravili,Turci i neka povedu sa sobom svoje ostatke iz kondoma zv b osnjake ka Neka Na Atlantidu Pavelicevu ili Tudjmaneiev Iran arijevce krscane, zderacu jevrejskog lesa razapetog u Palestini.

***

***

***PRAVI ***

***

***

***

🛸 gospa na Medjugorju rice

***

samo postaviti krst skinuti munaru

to su bile crkve prije osmanlija okupatora most ispeglajte nesto se iskrivio tgurska cuprija

Debilu

to su bile crkve prije osmanlija okupatora most ispeglajte nesto se iskrivio tgurska cuprija ka samo postaviti krst skinuti munaru Je li kao sto su 1 tersavi babo bog 1 jalijas panker bog i 1 kurati kasper sve zajedno 1 bog a krscanstvo monoteizam? Sa 4 boga - tri ova u koaliciji protiv Sotone? Nepismena jevrejska porugo 2000 godina. Islamska porugo 1400.

Gost

Ta kula Nebojša u Mostaru, koja se spominje u tekstu, prije je dokaz da je u Mostaru u davno doba živjelo više pravoslavaca nego katolika. I naravno, u Mostaru su uvijek živjeli Bošnjaci muslimani. Nebojša je srpsko ime. I u Beogradu, na Kalemegdanu, je sagrađena kula Nebojša, u vrijeme kad su Osmanlije osvajale Srbiju i Bosnu.

Gost

Ta kula Nebojša u Mostaru, koja se spominje u tekstu, prije je dokaz da je u Mostaru u davno doba živjelo više pravoslavaca nego katolika. I naravno, u Mostaru su uvijek živjeli Bošnjaci muslimani. Nebojša je srpsko ime. I u Beogradu, na Kalemegdanu, je sagrađena kula Nebojša, u vrijeme kad su Osmanlije osvajale Srbiju i Bosnu. ka Gost Bošnjaci živjeli u Mostaru? Slaba ti je geografija.

Luke

Bome postavljajte rakete u svojih 23%...ovdje muslimani i arapi nemaju sto trazit osim problema

miki

jednostavno oni, tj. profesionalne us.ase ne mogu dobaciti dalje od etnički čistog. To je ta faši.oidna ideologija...jednako kao kod ce.nika, i oni ne mogu bolje

/ Najnovije