Kapidžić poručio Skaki: Prvo slovo prezimena ti je višak

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

nisi niti bolji Faruk, pereš svoj fašizam preko nepismenog Skake

Katy

Koji kreteni braco mila!!!

registriran

Ja arhitekte i govana.

nasvasta

Što magarad iz SDA brani kaku nemožete lažova i tupana odbraniti kad sam sebe bekan ubija.

nadimak

Nisi niti bolji Faruk.....

suljaga

Nekako mi se nesto ukazuje da ce i ovaj zavrsiti u NiP.

gost

Kakav papak sa dna kace, primitivac, malogradjanin i jalijas, sta je sljedece, skinuce nekome tene? Sa kog drustvenog dna, iz kog kruga pakla povukosmo ovog 'arhitektu', stide ga se i porodica i drzava i arhitektura?

I'm not zabezeknut

Cemu ovakav rijecnik kod tzv. Intelektualaca!? Na sta spade Komisija za ocuvanje nacionalnih spomenika.

smizla

E moj ministre, to je valjda vaspitanje koje si dobio od svojih roditelja. Moglo bi se i od tvog prezimena svasta iskombinovati.Prva dva slova izbaci i u mjesto dz, stavi sam sebi sta hoces(ć), pa ces dobiti ko si.

bocko

Koji nivo...i ovo je nama bilo ministar...

/ Najnovije